«Έχασε» τη μάχη για τη ζωή ο 18χρονος Στέφανος

«Έχασε» τη μάχη για τη ζωή ο 18χρονος Στέφανος, ο οποίος, ενεπλάκη σε τροχαίο την περασμένη Πέμπτη. Ο 18χρονος αφού διασωληνώθηκε, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και κρατήθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας για νοσηλεία.

Σύμφωνα με την αστυνομία γύρω στις 21:55 οδηγός διπλοκάμπινου ηλικίας 51 χρόνων, ο οποίος βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης επιχείρησε να μπει στον δρόμο και να στρίψει δεξιά με αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία μοτοσικλέτας που επέβαιναν ένας 18χρονος και ένας 19χρονος.

Από τη σύγκρουση οι δύο επιβάτες της μοτοσικλέτας τραυματίστηκαν. Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι ο 18χρονος υπέστη, μεταξύ άλλων, κατάγματα βάσης κρανίου και σπλαχνικού κρανίου, με υποσκληρίδιο αιμάτωμα εγκεφάλου, ενώ ο 19χρονος υπέστη πολλαπλά κατάγματα προσώπου, με μικρή αιμορραγία εγκεφάλου.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, ο 18χρονος αφού διασωληνώθηκε, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και κρατήθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας για νοσηλεία.

Εναντίον του 51χρονου οδηγού του αυτοκινήτου, εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.