Έφυγε “πυροβολώντας” από τη Κύπρο ο Αυτιάς

Μαύρη πέτρα φαίνεται ότι έριξε πίσω του ο τέως διευθυντής του Extra ΤV της Λεμεσού, Γιώργος Αυτιάς, ο οποίος φεύγοντας από την Κύπρο βρήκε επαγγελματική στέγη στο τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ Ελλάδος του Γιάννη Αλαφούζου.

Ο Γιώργος Αυτιάς ανέλαβε την παρουσίαση της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά» που βγαίνει στο αέρα τα Σάββατα και τις Κυριακές.

Σύντομα εξάλλου αναμένεται ότι θα αναλάβει και την παρουσίαση καθημερινής εκπομπής οι οποία θα μεταδίδεται από τις 13.00 έως τις 15.00.  Όπως πληροφορείται η Laimitomos.com το κανάλι του κ. Αλαφούζου σκοπεύει να μπει  δυναμικά στη συγκεκριμένη ζώνη, διεκδικώντας μερίδιο από άλλες μεσημεριανές εκπομπές.

Ο κ. Αυτιάς ως γνωστό για διάστημα τριών περίπου χρόνων  είχε αναλάβει την διεύθυνση ειδήσεων του λεμεσιανού καναλιού. Το τι έγινε και έφυγε “πυροβολώντας” τους Κύπριους είναι άξιον απορίας.

Ευχόμαστε βέβαια να είναι ψέματα τα όσα διαδίδονται. Διότι ας μη ξεχνάμε παλαιότερα ο κ. Αυτιάς έπινε νερό στο όνομα των Κυπρίων, που όπως είπε και ο ίδιος του συμπαραστάθηκαν στους δύσκολους καιρούς.