Έφυγε και το Γιάννης Μήττικας από τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Παλαιοκομματισμός, έλλειψη δημιουργικών προτάσεων, καταγγελτικός λόγος…

Είναι όσα καταλογίζει στους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον Πάνο Καμμένο ο Γιάννης Μήττικας, πολιτευτής στη Β΄ Θεσσαλονίκης,  ο οποίος και αποχώρησε, δίνοντας στη δημοσιότητα την επιστολή του.

«Παραμένω πιστός στις αρχές μου, σταθερά και κάθετα απέναντι στα μνημόνια και στις πολιτικές που στοχεύουν στον εξανδραποδισμό του ελληνικού λαού», γράφει ο κ. Μήττικας… «Ωστόσο, με απογοήτευση διαπιστώνω τους τελευταίους μήνες ότι εκλείπουν οι σκοποί που μας ένωσαν τον περασμένο Μάρτιο. Ένα κόμμα που γεννήθηκε μαζί με το τέλος του παλαιοκομματισμού και επαγγέλλεται το καινούριο, δεν μπορεί να διακρίνεται για παλαιοκομματισμό, να στηρίζεται αποκλειστικά σε καταγγελτικό λόγο ούτε να είναι σκληρά αρχηγικό».

Τονίζοντας ότι η Ελλάδα έχει ανάγκη από παραγωγικά και δημοκρατικά κόμματα, ο κ. Μήττικας, αναφέρεται στην ανάγκη ύπαρξης «δημιουργικών μυαλών» καθώς και «συγκεκριμένης, σοβαρής και αξιόπιστης πρότασης για το αύριο».

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αδυνατούν να ανταποκριθούν στο σκοπό για τον οποίο όλοι εμείς ακολουθήσαμε τον Πάνο Καμμένο, λέει ο Γιάννης Μήττικας και γιαυτό «με αίσθημα ευθύνης και σοβαρότητας και ακολουθώντας τη συνείδησή μου υποβάλλω στον Πρόεδρο του κόμματος την παραίτησή μου από τους Ανεξάρτητους Έλληνες».