Έφυγε από τη ζωή ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης

Έφυγε πριν από λίγο από τη ζωή ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Κωστάκης Κουτσοκούμνης σε ηλικία 62 χρόνων.

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο με τον οποίο πάλευε τους τελευταίους μήνες σε κλινική της Λευκωσίας, όπου εισήχθη στις αρχές Δεκεμβρίου επειδή επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του.

Διαγνώσθηκε με καρκίνο πριν από τον θάνατο της κόρης του Έλμας, η οποία που έχασε τη μάχη με τη ζωή στις 28 Αυγούστου 2017. Τα τελευταία 24ωρα λύγισε, περιορίστηκε απλά στο κρεβάτι μέχρι που έπεσε σε κώμα την Κυριακή το βράδυ και σήμερα έφυγε από τη ζωή.

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης γεννήθηκε το 1956 και είχε δύο παιδιά την Έλμα που απεβίωσε τον περασμένο Αύγουστο σε ηλικία 33 ετών μετά από 11χρονη μάχη με τον καρκίνο και τον 31χρονο Κύπρο. Η δράση του Κωστάκη Κουτσοκούμνη στο ποδόσφαιρο ξεκίνησε με διοικητική θητεία στο ΑΠΟΕΛ σαν αντιπρόεδρος και υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος. Στην ΚΟΠ πήγε το 1994 και αρχικά ήταν πρόεδρος των εθνικών ομάδων και αντιπρόεδρος. Το 2001 διαδέχθηκε στην προεδρία το Μάριο Λευκαρίτη θέση την οποία διατήρησε μέχρι το θάνατο του.

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης συμμετείχε ενεργά σε επιτροπές της UEFA από το 1996 ενώ πρόσφατα είχε επαναπροσδιοριστεί στη θέση του Α’ Αντιπροέδρου στην επιτροπή Hat Trick η οποία δημιουργήθηκε το 2003 από την UEFA με στόχο την οικονομική ενίσχυση και την στήριξη των Ομοσπονδιών μελών της για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου.