Έφοδος της Αστυνομίας σε παράνομα μασατζίδικα – 2 συλλήψεις

Έφοδος της Αστυνομίας σε παράνομα μασατζίδικα – 2 συλλήψεις

Επιχείρηση της Αστυνομίας σε Λευκωσία και Λεμεσό σε παράνομα μασατζίδικα στο πλαίσιο πάταξης αδικημάτων σε σχέση με την καταπολέμηση της εμπορίας και εκμετάλλευσης προσώπων και σύλληψη δύο προσώπων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον τους διερευνώνται τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, της εμπορίας ενήλικων προσώπων και της σεξουαλικής εκμετάλλευσης ενήλικων προσώπων.

Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων, του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Λευκωσίας και Λεμεσού και του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας και Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια της συντονισμένης επιχείρησης, διεξήχθησαν ταυτόχρονα βάσει δικαστικών ενταλμάτων, έρευνες σε δύο διαμερίσματα, τα οποία χρησιμοποιούνται ως χώροι παροχής μασάζ. Επίσης, έρευνες διεξήχθησαν στην οικία και σε αυτοκίνητα 39χρονου, κάτοικου επαρχίας Λευκωσίας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, στα υποστατικά εντοπίστηκαν επτά γυναίκες διαφόρων εθνικοτήτων, οι οποίες οδηγήθηκαν στα Γραφεία Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων, για περαιτέρω εξετάσεις. Επίσης, εντοπίστηκε αριθμός τεκμηρίων και χρηματικό ποσό, τα οποία παραλήφθηκαν.

Εναντίον του 39χρονου και μιας 36χρονης, εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων.