Έτοιμη η Λεμεσός να ανοίξει τις πύλες της για τη γιορτή του κρασιού

Η 52η Γιορτή του Κρασιού είναι γεγονός καθώς ανοίγει τις πύλες της σήμερα. Άφθονο θα ρέει από απόψε το κρασί στο δημόσιο κήπο της Λεμεσού.

Τα εγκαίνια της γιορτής, θα τελέσει στις 20:00 ο Υπουργός Ενέργειας, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Γιώργος Λακκοτρύπης, ενώ θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τη χορωδία “Αρίονες” και τον Πολιτιστικό Χορευτικό Όμιλο “Διόνυσος”. Η γιορτή θα κρατήσει μέχρι και τις 8 Σεπτεμβρίου.

DOC.20130814.1108512.___________________________

Κατά τη διάρκεια της Γιορτής θα λειτουργήσουν τα καθιερωμένα περίπτερα των τεσσάρων μεγάλων οινοβιομηχανιών του τόπου, περίπτερα οινοποιείων, καθώς και άλλα 60 περίπου περίπτερα που θα προσφέρουν παραδοσιακούς μεζέδες, εδέσματα και σουβενίρ.

Θα λειτουργήσουν τέσσερις σκηνές (δημοτικό κηποθέατρο, μπροστά από το βρακά, γήπεδο αντισφαίρισης και κουκλοθέατρο) που θα φιλοξενούν ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με θεατρικές και παιδικές παραστάσεις και τραγούδια, ενώ αποκορύφωμα θ` αποτελέσει συναυλία της Ελληνίδας τραγουδίστριας Κατερίνας Κούκα, στις 7 Σεπτεμβρίου.

images (1)

Με τη στήριξη του ΚΟΤ θα προσφέρεται και φέτος δωρεάν μεταφορά στη Γιορτή του Κρασιού, με λεωφορεία, για όσους διαμένουν σε Λευκωσία, Λάρνακα, Πάφο και Αγία Νάπα.