“Έστησε” τον Πρόεδρο ο Κιττής !!

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και η κυβέρνηση του, περίμεναν χθες μετά τη λήξη του υπουργικού συμβουλίου τη μετάβαση στο Προεδρικό μέγαρο του Στάθη Κιττή για να δώσει τη παραίτηση του γραπτώς στο πρόεδρο της Δημοκρατίας όπως το είχε ο ίδιος υποσχεθεί.

Όμως ο άνθρωπος με το “σκατί σακάκι” και προς το παρόν πρόεδρος της Cyta δεν μπήκε στο κόπο να παρουσιαστεί “στήνοντας” τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας…

Φαίνεται ότι ο Στάθης Κιττής η αλλιώς “ο άνθρωπος με το μόνιμο σκατί σακάκι” δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι δεν τον θέλει και δεν τον υπολογίζει κανείς και πρέπει να πάει όσο το δυνατό πιο γρήγορα στο σπίτι του…. Μόνο αυτά τα 4-5 άτομα με τα οποία είχε συναλλαγές μαζί τους ίσως ακόμα να τον θέλουν…… Οι δε υπάλληλοι της CYTA ούτε το όνομα του δεν θέλουν να ακούσουν…. Γιατί άραγε;;

Αχ, Κιττή με το σκατί σακάκι…. Που θα πηγαίνεις τώρα, που κάθε βδομάδα ήσουν στο Χίλτον στην Αθήνα; ( για διεκπεραίωση εργασιών της cyta βέβαια… να μην παρεξηγούμαστε)….. Που θα πάνε οι ακριβές λιμουζίνες της cyta και οι σοφέρ; Όσο πιο πολύ καιρό μένεις τόσο πιο πολύ πέφτεις από την εκτίμηση του κόσμου, όσο και να μην θέλεις να το καταλάβεις….

Όταν υπόσχεσαι όμως κάτι και μάλιστα στο προέδρο της Δημοκρατίας και κάνοντας δηλώσεις δημοσίως καλύτερα να το κάνεις….. Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να στήνεις εσύ το Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στο τέλος θα σε παύσει ο Πρόεδρος με το “έτσι θέλω” και πολύ καλά θα σου κάνει…. Γιατί αυτό σου αξίζει και αυτό απαιτεί όχι μόνο όλο το προσωπικό της Cyta αλλά και ο Κυπριακός λαός….

Βαρέθηκαν να σε βλέπουν με το μόνιμο σκατί σου σακάκι Κιττή…