Έρευνα στις Κυπριακές Αερογραμμές

Μιλώντας το μεσημέρι στη τηλεοπτική εκπομπή του ΡΙΚ , “Από μέρα σε μέρα” με παρουσιαστή το δημοσιογράφο, Πάρη Ποταμίτη φιλοξενούμενος ήταν ο υπεύθυνος τυπου της ΠΑΣΥΠΙ, Πέτρος Σουππουρής, ο οποίος προσπαθούσε να εξηγήσει πως έφθασαν οι Κυπριακές Αερογραμμές στη καταστροφή….

Ο κ. Σουππουρής έθεσε τις ανησυχίες του και  για τις απολύσεις που γίνονται αλλά και για τη παραμονή διευθυντών η οποία είχαν λάβει μέρος και σε σημαντικές αποφάσεις της εταιρείας και εξακολουθούν να βρίσκονται στις θέσεις τους.  Επίσης ανέφερε ότι θα πρέπει να διεξαχθεί έρευνα για διάφορα θέματα του παρελθόντος για τα οποία υπάρχουν υπόνοιες  για ατασθαλίες και διασπάθιση δημοσίου χρήματος και να αποδοθούν ευθύνες εκεί που υπάρχουν.

Τηλεφωνική παρέμβαση έκανε επίσης κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου των Κ.Α, Τόνυς Αντωνίου ο οποίος ανέφερε ότι διεξάγονται εσωτερικές έρευνες για τις ατασθαλίες και τη κακοδιαχείρηση των δύο προηγούμενων διοικητικών συμβουλίων.

Συγκεκριμένα για μία πτήση Chartered η οποία τελικά δεν έγινε και για τις εσωτερικές πτήσεις στην Ελλάδα οι οποίες αντί κέρδη επέφεραν στην εταιρεία 2 εκατομμύρια ζημιά το μήνα…..

Έχουμε δημοσιεύσει στη ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ για “το μεγάλο φαγοπότι στις ΚΑ” και για πονικές έρευνες που έπρεπε να γίνουν για τα εκατομμύρια σπατάλες που γίνονταν στις ΚΑ και τους λανθασμένους χειρισμούς.

Να πληροφορηθεί  ο κυπριακός λαός ότι στα 5 χρόνια διακυβέρνησης Χριστόφια,  έχουν συσσσωρευθεί τεράστια σκάνδαλα, όχι μόνο στις ΚΑ αλλά και σε πολλούς άλλους οργανισμούς.

Ο λαός περιμένει τώρα από τη κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη, πλήρη διαφάνεια μέχρι και το τελευταίο ευρώ που ξοδεύεται….. 

Σίγουρα όμως απαιτεί και τιμωρία των ενόχων….