Έργα σε Λεμεσό και Λάρνακα σύμφωνα με ανακοίνωση του τμήματος Δημοσίων Έργων

Σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Δημοσίων Έργων ζητά από το κοινό να δείξει κατανόηση για την ταλαιπωρία που θα υποστεί από αναγκαία έργα τα οποία εκτελούνται και ζητά να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της Αστυνομίας και την νέα οδική σήμανση τόσο στην Λεμεσό όσο και στην Λάρνακα όπου πραγματοποιούνται εργασίες.

Συγκεκριμένα στην Λεμεσό, εκτελούνται εργασίες συντήρησης της γέφυρας παρά την Πέτρα του Ρωμιού και το υπουργείο Συγκοινωνιών και ΄Εργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου θα συνεχίσουν να εκτελούνται εργασίες ως την Παρασκευή 22 Μαρτίου.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα, τμήμα μήκους 2 χλμ. περίπου των δύο λωρίδων κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση προς την Πάφο, θα παραμείνει  κλειστό και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη διακίνηση.

Ενώ στην Λάρνακα εκτελούνται εργασίες εγκατάστασης αποχετευτικού συστήματος σε τμήμα της Λεωφόρου Αρτέμιδος για τις οποίες το υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι την περίοδο 20 Μαρτίου μέχρι 30 Απριλίου συμπεριλαμβανομένου Σαββάτου, Κυριακής και αργιών, θα εκτελούνται εργασίες του Συμβουλίου Αποχετεύσεως Λάρνακας.

Σε όλο αυτό το διάστημα, το τμήμα της Λεωφόρου Αρτέμιδος με κατεύθυνση από το αεροδρόμιο προς το κέντρο πόλης, από τη συμβολή της με την οδό Αννίβα Φράνσης μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφόρο Φανερωμένης, θα παραμείνει κλειστό και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.