Έξαλλη η Ελίτα με το γραφείο Ευημερίας: Φτάνει πια…Θέλουμε ονόματα

Στην μεσημβρινή εκπομπή του ΡΙΚ, “Από μέρα σε μέρα”, η δημοσιογράφος Ελίτα Μιχαηλίδου, φανερά συγκινημένη για την τραγική υπόθεση της Έλενας Φραντζή και εκνευρισμένη με το χειρισμό των λειτουργών του γραφείου ευημερίας φώναξε: ” φτάνει πια με το κουκούλωμα. Θέλουμε ονόματα από τις υπηρεσίες κοινωνικής ευημερίας”. Αναμένουμε παραδοχή ενοχής από αυτούς που έφταιξαν στην υπόθεση.

Η Ελίτα Μιχαηλίδου, η εκπομπή της οποίας το 2011 είχε αναδείξει για πρώτη φορά την ιστορία της 29χρονης Έλενας Φραντζή και ξετύλιξε το κουβάρι της ζωής της. Δεν δίστασε να μιλήσει και για τα κενά στην όλη ιστορία, που αναδεικνύουν για άλλη μια φορά τις ευθύνες του Γραφείου Ευημερίας.

Όμως το γραφείο ευημερίας υπεραμύνεται των καταγγελίων και δεν αναλαμβάνει ευθύνη.

Η υπεύθυνη τύπου των υπηρεσιών κοινωνικής ευημερίας,  Μαρία Κυρατζή είπε στην Ελίτα Μιχαηλίδου ότι την κυριεύει το συναίσθημα δηλώνοντας ότι οι υπηρεσίες και το Υπουργείο σε καμία περίπτωση δεν προσπαθούν να κουκουλώσουν την υπόθεση.

Αποδείξτε το κ. Κυρατζή της είπε η κ. Μιχαηλίδου. Ο κόσμος θα ήθελε να σας ακούσει να λέτε “θα κάνουμε το παν για να δούμε ποιος έφταιξε”.

“Το γραφείο Ευημερίας, πρέπει να ξαναδεί τον εαυτό του. Οι ευθύνες τουςείναι τεράστιες. Να πέσουν οι μάσκες” είπε η Ελίτα Μιχαηλίδου