Ένοπλη ληστεία στη Λάρνακα

Η Αστυνoμία Λάρνακας διερευνά υπόθεση ένοπλης ληστείας εναντίον 44χρονου από τη Συρία που είναι συνιδιοκτήτης σε κατάστημα ταπετσαρίας οχημάτων και επίπλων που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Γιάννου Κρανιδιώτη στη Λάρνακα.

Λίγα λεπτά πριν τις τέσσερις το απόγευμα, περίπου δέκα άγνωστα πρόσωπα, εισήλθαν στο κατάστημα του 44χρονου και με τη χρήση μαχαιριού και άλλων επιθετικών οργάνων, του επιτέθηκαν τραυματίζοντάς τον, σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 44χρονου, οι δράστες προτού φύγουν από το κατάστημα του έκλεψαν από συρτάρι χρηματικό ποσό που ανέρχεται στις τρεις περίπου χιλιάδες ευρώ.

Οι άγνωστοι δράστες προκάλεσαν επίσης εκτεταμένες ζημιές στο αυτοκίνητο του, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το κατάστημα του.

Μέλη της ΑΔΕ Λάρνακας μετέβησαν στην περιοχή και σύμφωνα με μαρτυρίες που εξασφάλισαν, οι δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, χρησιμοποιώντας δύο αυτοκίνητα.

Ο 44χρονος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει θλαστικό τραύμα στο λαιμό και το κεφάλι ενώ φέρει επίσης μώλωπες και εκδορές στα χέρια. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς, εκτός κινδύνου.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.