Ένας ψυχίατρος για τα δύσκολα που έρχονται…

Λένε ότι η ψυχιατρική, είναι μια επιστήμη που μπορεί να διεισδύσει στις ψυχές των ανθρώπων και να τους «ατσαλώσει» στη διαχείριση δύσκολων καταστάσεων. Ο καλός ψυχίατρος,Γιάγκος Μικελλίδης, γνωστός (και) από τις εμφανίσεις του σε τηλεοπτικούς σταθμούς της Κύπρου, βρίσκεται στο πλευρό του υποψηφίου για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.

Εκτός από την στήριξη που έχει εκφράσει προς την συγκεκριμένη υποψηφιότητα, ο Γιάγκος Μικελλίδης ίσως χρειαστεί να «εκτελέσει» και άλλες «ειδικές αποστολές». Μπροστά σε αυτά που έχουν να αντιμετωπίσου οι άνθρωποι του επιτελείου του νέου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, οι ψυχιατρικές γνώσεις του, σίγουρα θα χρειαστούν. Ο Νίκος Αναστασιάδης που προηγείται στις δημοσκοπήσεις, για την προεδρία, θα παραλάβει κυριολεκτικά «καμένη γη». Η απερχόμενη κυβέρνηση του Δημήτρη Χριστόφια αφήνει πίσω της άδεια ταμεία. Ότι, υπήρχε σε ρευστό εξαντλήθηκε, προκειμένου να πληρωθούν μισθοί δημοσίων υπαλλήλων και όχι μόνο.

Άδεια ταμεία αλλά και μεγάλη ανεργία περιμένουν, λοιπόν, το νέο Πρόεδρο. Δυο καταστάσεις που μπορεί να βυθίσουν μια ολόκληρη κοινωνία σε κατάθλιψη. Ο καλός ψυχίατρος μάλλον θα έχει πολύ δουλειά με τόσο κόσμο που υποφέρει. Και αφού λεφτά δεν υπάρχουν θα χρειαστεί να προσφέρει τις γνώσεις του και αφιλοκερδώς. …