Έμιλι Ρατακόφσκι: Οι σέξι πόζες της στο Instagram (PHOTOS)

Έμιλι Ρατακόφσκι: Οι σέξι πόζες της στο Instagram 

ΗΈμιλι Ρατακόφσκι, είναι μια από τις πιο σέξι παρουσίες στο χώρο της μόδας.

Οι αναλογίες της προκαλούν απανωτά εγκεφαλικά, ενώ το sex appeal και ο αισθησιασμός της είναι δύο ακόμη χαρακτηριστικά της που την κάνουν μια από τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις των αντρών.

Η 28χρονη καλλονή αγαπά την εικόνα της και φροντίζει με κάθε τρόπο να το δείχνει τόσο στις εμφανίσεις της, όσο και στο λογαριασμό της στο Instagram, τον οποίο ανανεώνει σχεδόν καθημερινά, δημοσιεύοντας φωτογραφίες ή βίντεο που κρατούν αναμφίβολα αμείωτο το ενδιαφέρον των εκατομμυρίων ακολούθων της. Στις περισσότερες περιπτώσεις άλλωστε η Έμιλι Ρατακόφσκι φορά μόνο τα απαραίτητα!

Όπως ακριβώς συνέβη και με τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο λογαριασμό  της, η οποία συγκέντρωσε 1.7 εκατομμύριο likes και χιλιάδες σχόλια θαυμαστών που την αποθέωσαν.

Η Έμιλι με ατημέλητο μαλλί και γήινο μακιγιάζ, ποζάρει στο φωτογραφικό φακό φορώντας σέξι, δαντελωτά, μαύρα εσώρουχα ενώ βρίσκεται μπροστά από τα ψυγεία ενός σούπερ μάρκετ, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη!


Η συγκεκριμένη φωτογραφία φαίνεται ότι τραβήχτηκε για λογαριασμό της εταιρείας εσωρούχων που η ίδια έχει ιδρύσει, αλλά το καρέ αυτό ήταν μέχρι πρόσφατα ένα από τα ακυκλοφόρητα.

Το τοπ μόντελ αποδεικνύει για άλλη μια φορά, ότι έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του απόλυτου sex symbol!