Έλενα Χριστοπούλου: «Ήμουν γορίλας στη ομίχλη για πολλά χρόνια, όχι τα τελευταία…»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Stars System» και την Άση Μπήλιου βρέθηκε η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία αναφέρθηκε στο παρελθόν της, αποφέυγοντας να αναφέρει καν το όνομα του πρώην συζύγου της Πάνου Καλλίτση, ενώ μίλησε ανοικτά για τον τωρινό της σύντροφο, Αποστόλη Κώτση. «Ήμουν γορίλας στη ομίχλη για πολλά χρόνια, όχι τα τελευταία. Τώρα είμαι χωρίς ομίχλη (…) Δεν θέλω άλλη χρυσόσκονη. Έχω κάνει χιλιάδες λάθη με τόση χρυσόσκονη» ανέφερε μεταξύ άλλων.
«Δεν έχω καμία σχέση με το παρελθόν. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να φέρνω το παρελθόν στον ενεστώτα. Αν έχεις έναν καλό ενεστώτα γιατί φέρνεις το παρελθόν σου; Δεν το καταλαβαίνω. Το ξέρω ότι δεν το βλέπουν όλοι έτσι. Από αυτούς που το έβλεπαν έτσι, έφυγα εγώ. Και από φίλους μου που φέρνανε συνέχεια στο τραπέζι και μιλούσαν για το παρελθόν…. Δεν θέλω» εξήγησε.

«Είμαι καλά στα προσωπικά μου αυτή την περίοδο. Σκορπιός με ωροσκόπο Τοξότη, όπως κι εγώ, είναι και ο σύντροφός του, Αποστόλης Κώτσης. Σε μια τέτοια στιγμή δύσκολη ερωτεύτηκα και αγαπώ ατόφια στοιχεία του απέναντί μου. Πρώτον, είναι αρσενικό, δεν τίθεται θέμα. Τον βλέπεις από χιλιόμετρα και λες “Ώπα Παναγία μου”! Το οποίο μ’ αρέσει αυτό στον άντρα πολύ. Και δεύτερον ότι λέει αλήθεια. Αυτά τα δύο είναι πολύ σημαντικά» κατέληξε.

https://www.youtube.com/watch?v=2njoZQWXFuk&feature=emb_title