Έλεγχοι της Αστυνομίας σε χώρους εστίασης – 6 καταγγελίες

Συνεχίζονται οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας σε ελέγχους υποστατικών και χώρων εστίασης για την εφαρμογή των διαταγμάτων του περι Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες διενεργήθηκαν συνολικά 479 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν έξι καταγγελίες.

Πρόκειται για ένα καφενείο στην ελεύθερη Αμμόχωστο όπου τόσο ο ιδιοκτήτης όσο και ο υπάλληλος δεν φορούσαν προστατευτικές μάσκες.

Επιπλέον, καταγγέλθηκαν δύο μπαρ στη Λάρνακα για μεγαλύτερο αριθμό πελατών, από τον επιτρεπόμενο που είναι 150, στους εξωτερικούς τους χώρους.

Στην Πάφο καταγγέλθηκαν δύο μπαρ και μια ταβέρνα. Σε συντονισμένη  στην Πάφο  συμμετείχαν μεταξύ άλλων μέλη της Αστυν. Δ/σης Πάφου, ΜΜΑΔ και Αρχηγείου Αστυνομίας.

Προέκυψαν 67 τροχαίες καταγγελίες 3 κατακρατήσεις οχημάτων και 8 καταγγελίες υποστατικών ( οι 3 αφορούν παραβιάσεις των διαταγμάτων του περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου και οι άλλες 5 επειδή λειτουργούσαν χωρίς τις σχετικές άδειες.

Σε ταβέρνα δεν υπήρχαν οι απαραίτητες σημάνσεις, στο ένα μπαρ ο αριθμός πελατών στον εξωτερικό χώρο ήταν μεγαλύτερος από τον επιτρεπόμενο, ενώ στο δεύτερο το προσωπικό δεν φορούσε μάσκες και γάντια.