Έλεγχοι Αστυνομίας στη Πάφο – Τέσσερεις συλλήψεις

Έλεγχοι Αστυνομίας στη Πάφο – Τέσσερεις συλλήψεις

Τέσσερα πρόσωπα συνελήφθησαν από μέλη της Αστυνομίας το βράδυ που πέρασε, στην επαρχία Πάφου, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις ναρκωτικών, μαχαιροφορίας, και επίθεσης.

Στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για πρόληψη του εγκλήματος, κατά τη διάρκεια περιπολίας τους μέλη του ΟΠΕ Πάφου, λίγο μετά τις 2.00 τα ξημερώματα σήμερα, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε στην περιοχή Χλώρακας, άντρας ηλικίας 21 ετών, με συνοδηγό δεύτερο 21χρονο. Οι δύο άντρες υποβλήθηκαν σε έλεγχο, με τον 21χρονο οδηγό να παρεμποδίζει τα μέλη της Αστυνομίας, σπρώχνοντας ένα από τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρα αδικήματα, από τα οποία και η επίθεση εναντίον αστυνομικού.

Στην κατοχή του 21χρονου υπόπτου εντοπίστηκε στη συνέχεια μικροποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης και χειροποίητο μισοκαπνισμένο τσιγάρο, που περιείχε φυτική ύλη κάνναβης αναμεμειγμένη με βιομηχανοποιημένο καπνό. Ο ύποπτος επανασυνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών. Σε προκαταρκτικό έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών που ο 21χρονος υποβλήθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας, το αποτέλεσμα ήταν θετικό. Από αυτόν λήφθηκαν δείγματα για διενέργεια τελικού εργαστηριακού ναρκωτεστ.

Ο 21χρονος συνοδηγός επίσης συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας για το αυτόφωρο αδίκημα της μαχαιροφορίας. Στην κατοχή του εντοπίστηκε μαχαίρι με σταθερή λεπίδα μήκους 7 εκατοστών, που καταλήγει σε μυτερή άκρη.

Τρίτο ύποπτο πρόσωπο, άντρας ηλικίας 28 ετών, επίσης συνελήφθη για υπόθεση κατοχής ναρκωτικών, ενώ εναντίον του επίσης διερευνάται υπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Μέλη της Τροχαίας και του ΟΠΕ Πάφου που διενεργούσαν ελέγχους για πρόληψη του εγκλήματος, ανέκοψαν για έλεγχο τον 28χρονο, σε περιοχή της Χλώρακας, όπου αυτός οδηγούσε αυτοκίνητο, λίγο μετά τις 8.00 χθες το βράδυ. Στην κατοχή του 28χρονου εντοπίστηκε μικροποσότητα κάνναβης, με αποτέλεσμα αυτός να συλληφθεί κατοχή ναρκωτικών. Ο ίδιος υποβλήθηκε και σε προκαταρκτικό ναρκωτεστ με θετικό αποτέλεσμα. Από αυτόν λήφθηκαν δείγματα για διενέργεια τελικού εργαστηριακού ναρκωτεστ.

Τις υποθέσεις διερευνούν η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου), το Τμήμα Μικροπαραβάσεων, και η Τροχαία Πάφου.

Για διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, που φέρεται να διαπράχθηκε χθες το βράδυ στην Πάφο, συνελήφθη άντρας ηλικίας 39 ετών, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία και πληροφορία που λήφθηκε στην Αστυνομία, γύρω στις 8.50 το βράδυ της Τρίτης, σημειώθηκε συμπλοκή από αριθμό υπόπτων προσώπων, σε περιοχή στην Πάφο. Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στην περιοχή, όπου εντόπισαν αριθμό προσώπων, ενώ ένας από αυτούς, άντρας ηλικίας 42 ετών, έφερε διάφορα τραύματα.

Στο σημείο κλήθηκε πλήρωμα ασθενοφόρου που μετέφερε τον 42χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για ιατρικές εξετάσεις. Σύμφωνα με επί καθήκοντι ιατρό, ο 42χρονος έφερε κάταγμα στη μύτη και κάκωση στον αγκώνα του δεξιού χεριού του.

Στο Γενικό Νοσοκομείο μετέβησαν και μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις σχετικά με τη συμπλοκή. Ενώ ο 42χρονος τραυματίας βρισκόταν στο Τμήμα πρώτων βοηθειών, υπέδειξε στους αστυνομικούς ως το πρόσωπο που επιτέθηκε εναντίον του, άντρα ηλικίας 39 ετών, που είχε μεταβεί στο Νοσοκομείο για να τύχει ιατρικών εξετάσεων. Εναντίον του υπόπτου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και με το πέρας των ιατρικών εξετάσεων, αφού έλαβε εξιτήριο, αυτός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.