Έκλεισε το τηλέφωνο ενοχλημένος ο Αρχιεπίσκοπος σε δημοσιογράφο στον αέρα (Βίντεο)

Παρέμβαση στην εκπομπή “Μεσημέρι και Κάτι του Σίγμα” έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, ενοχλημένος από της χθεσινές δηλώσεις του Δημάρχου Πάφου για το ότι ο Ούγγρος επενδυτής δημιούργησε την περιουσία του από παραγωγές ταινών για ανήλικους.

Ο Δήμαρχος Πάφου αναφέρθηκε επίσης σε πρώην  τραπεζίτη ο οποίος έκτισε τρεις επαύλεις στη Πάφο και είναι συνεργάτης του Ούγγρου επενδυτή.

Σε τηλεφωνική του παρέμβαση του ο Αρχιεπίσκοπος ανέφερε:

“Αυτό το σκηνικό που στήσατε δεν είναι τιμητικό ούτε για σας ούτε για το κανάλι σας. Δεν έχω πέσει από το φεγγάρι ούτε έρχομαι εκ Παρισίων. Είμαι γέννημα θρέμμα αυτού του νησιού και ξέρω πολύ καλύτερα από ότι ξέρετε εσείς οι δημοσιογράφοι. Δεν είστε ειλικρινής. Είναι καλοστημένα όλα. Την εκκλησία θέλετε να την χτυπήσετε αλλά χτυπώντας την χτυπάτε και τους ίδιους τους εαυτού σας. Η εκκλησία στέκει πολύ ψηλά όπως και οι εκπρόσωποι και ο Αρχιεπίσκοπος της.

Και δεν φοβάται ούτε εσάς τους δημοσιογράφους, ούτε τον κ. Δήμαρχο και δεν είναι έντιμο εκ μέρους του να κάνει αυτό το σκηνικό. Είμαι ανοιχτός άνθρωπος δεν φοβάμαι την δημοσιότητα. Εγώ έχω ανοιχτά χαρτιά και δεν φοβάμαι κανένα και μπορώ να δίνω απαντήσεις σε οποιοδήποτε αλλά τις προστυχιές δεν τις πάω και δεν μου αρέσουν”.