Έκκληση της τροχαίας για ζώνες ασφαλείας – Νεκρός 24χρονος φοιτητής σε τροχαίο

Το δεύτερο θανατηφόρο δυστύχημα συνέβη τα ξημερώματα. Νεκρός είναι ο 24χρονος φοιτητής Κυριάκος Ιωάννου. Ένας ακόμη νέος άνθρωπος που οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα, χωρίς να φορά τη ζώνη ασφαλείας.

Το δυστύχημα συνέβη στο δρόμο του χωριού Παλώδιας. Όπως είπε ο αξιωματικός της τροχαίας Λεμεσού «ο 24χρονος οδηγούσε στο κύριο δρόμο του χωριού και σε κάποιο σημείο του δρόμου έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου βγήκε εκτός δρόμου και στην προσπάθεια του να το επαναφέρει το όχημα του πλαγιολίσθησε, χτύπησε διαδοχικά σε περιτοίχισμα και ακολούθως ανετράπη».

Από την ανατροπή ο νεαρός οδηγός εκτινάχθηκε από το όχημα του . Διεκομίσθη σοβαρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Λεμεσού. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, απεβίωσε δυόμιση ώρες μετά το δυστύχημα.

Το όριο ταχύτητα, στο σημείο που έγινε το δυστύχημα, είναι 30 χιλιόμετρα λόγω επικινδυνότητας. Ο 24χρονος φοιτητής φαίνεται ότι το ξεπέρασε κατά πολύ .
Η τροχαία κάνει έκκληση σε όλους τους οδηγούς να δένονται με τις ζώνες ασφαλείας. «Είναι ένα θέμα που σε κρατά στη ζωή και φαίνεται ότι αν ο νεαρός φορούσε ζώνη ασφαλείας αυτή τη στιγμή θα ήταν μαζί μας» είπε.