Έκκληση για βοήθεια σε νεφροπαθή συμπολίτη

Το ποσό των 26.000 ευρώ απαιτείται ώστε να γίνει μεταμόσχευση στο Απολλώνειο Νοσοκομείο Λευκωσίας, του 56χρονου Κωνσταντίνου Σκέντζα, ο οποίος κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του.

Δότρια νεφρού είναι η σύζυγός του Μαριάννα, 47 χρονών, και η μεταμόσχευση είναι προγραμματισμένη να γίνει αύριο Τετάρτη . Ωστόσο η οικογένεια Σκέντζα δεν έχει καταφέρει να μαζέψει όλο το ποσό.

Η δεκαμελής οικογένεια με τέσσερα βρέφη, αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα και δύσκολα τα βγάζει πέρα, ενώ διαμένει σε κατοικία στην περιοχή Πύλας στην επαρχία Λάρνακας. Τέσσερα από τα παιδιά του κ. Σκέντζα που μένουν στην Κύπρο είναι άνεργα και δεν μπορούν να συνεισφέρουν στην μεταμόσχευση, ενώ τα υπόλοιπα τρία παιδιά του μένουν στην Ελλάδα και προσπαθούν να έλθουν στην Κύπρο για να είναι κοντά και να βοηθήσουν τον πατέρα τους.

* Όσοι θέλουν να βοηθήσουν μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 96383510 ή να καταθέσουν το ποσό που επιθυμούν στον τραπεζικό λογαριασμό 357003910755 στην Τράπεζα Κύπρου, στο όνομα Σκέντζα Άννα-Μαρία