Έκθεση εικαστικών στη Λευκωσία

Ομαδική έκθεση του ακαδημαϊκού προσωπικού και συνεργατών της σχολής Αιγαία εγκαινιάζεται στις 8 Δεκεμβρίου στις 8.00μμ. Η έκθεση έχει τίτλο «Διάλογοι». Προσωπικοί διάλογοι των δημιουργών με τον εαυτό τους, διάλογοι των δημιουργών μεταξύ τους, με το περιβάλλον τους ή και με άλλα άτομα και σαν αποτέλεσμα, οι διάλογοι των εκθεμάτων με τον θεατή, το κοινό, τον τελικό/αρχικό κριτή.

Οι δημιουργοί, εκπαιδευτές/παιδαγωγοί της σχολής- επαγγελματίες σχεδιαστές και εικαστικοί, παρουσιάζουν τη δουλειά τους μέσα από τους διάφορους κλάδους των εικαστικών και των εφαρμοσμένων τεχνών.

Εγκαταστάσεις χώρου, ζωγραφική, γλυπτική, χαρακτική, σχέδιο μόδας, γραφικές τέχνες, κοσμήματα, κινούμενο σχέδιο, φωτογραφία, video art, σχεδιασμός θεατρικού φωτισμού και χώρου, sound installation.

Στόχος της έκθεσης είναι να σηματοδοτήσει την έναρξη του θεσμού μιας νέας σύγχρονης μορφής διαλόγου, με τη διακλαδική χρήση εικαστικών και εφαρμοσμένων τεχνών, προβάλλοντας τις πολυδιάστατες εφαρμογές τους μέσα από πολύπλευρες προσεγγίσεις.

Την έκθεση θα εγκαινιάσει ο Δήμαρχος Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης στις 8.12.12 η ώρα 8μμ.  Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012.

ΑΙΓΑΙΑ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ