Έγκλημα πάθους διερευνά η Αστυνομία αναφορικά με την απόπειρα φόνου

Εγκλημα πάθους διερευνά η Αστυνομία στη Λάρνακα για την υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον γυναίκας 32χρόνων από την Ρουμανία, που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα σε περιοχή της Ορόκλινης. Ο φερόμενος ως δράστης της απόπειρας, Χρήστος Ρώσος 50 χρόνων από την Ορμήδεια, φέρεται να πυροβόλησε δύο φορές τη γυναίκα με πυροβόλο όπλο, και να έθεσε στη συνέχεια τέρμα στη ζωή του.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας Χαράλαμπος Ζαχαρίου ανέφερε ότι «ύστερα από έρευνες της Αστυνομίας σχετικά με την υπόθεση, έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια όσον αφορά το θάνατο του 50χρονου από την Ορμήδεια».

Πρόσθεσε ότι η γυναίκα, η οποία νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου μεταφέρθηκε λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της, εισήχθη στο χειρουργείο.
Ανέφερε ακόμα ότι «η Αστυνομία διερευνά έγκλημα πάθους». Οι δύο συγκατοικούσαν τα τελευταία πέντε χρόνια στη Λάρνακα, αλλά η γυναίκα εγκατέλειψε τον 50χρονο. Ωστόσο αυτός τον τελευταίο χρόνο ζητούσε επίμονα επανασύνδεση αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Χθες το βράδυ ο Χρήστος Ρώσος, ο οποίος είναι διαζευγμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών, φέρεται να ανέμενε την 32χρονη έξω από την πολυκατοικία όπου διέμενε και  τη τραυμάτισε με πυροβόλο όπλο.