Άρχισε η προεκλογική μάχη…

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΔΗΚΟ, βουλευτής Νικόλας Παπαδόπουλος, άρχισε τη μεγάλη προεκλογικό μάχη που θα διεξαχθεί εντός του Δημοκρατικού κόμματος για την προεδρία του κόμματος την 1η Δεκεμβρίου, 2013.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, αντίπαλος του Νικόλα Παπαδόπουλου, είναι ο σημερινός πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Μάριος Καρογιάν, τον οποίο ας μην ξεχνάμε, ανέβασε στην εξουσία ο ίδιος ο Τάσσος Παπαδόπουλος, μαζί με Κυπριανικούς, ούτως ώστε να σταματήσουν την “επέλαση” του Νίκου Κλεάνθους, ο οποίος τότε κατείχε τη θέση του αναπληρωτή προέδρου του ΔΗΚΟ.

Το γιατί, οι δύο μεγάλες οικογένειες του ΔΗΚΟ, έβαλαν τότε φραγμούς στον Νίκο Κλεάνθους, ας το ψάξει η ιστορία…

Εδώ και λίγες μέρες λοιπόν, ο Νικόλας Παπαδόπουλος ξεκίνησε μία μεγάλη δημοσιογραφική καμπάνια στον εγχώριο τύπο, καλώντας τα μέλη του κόμματος να ανανεώσουν τη κομματική τους ταυτότητα και όσους ψηφοφόρους δεν είναι μέλη τους καλεί να εγγραφούν για να έχουν δικαίωμα ψήφου στις εσωκομματικές εκλογές. Η καμπάνια τιτλοφορείται “Η Κύπρος χρειάζεται το ΔΗΚΟ. Το ΔΗΚΟ χρειάζεται τα μέλη και τους ψηφοφόρους του”…

Όπως και να έχει η κατάσταση, για τις εφημερίδες είναι “ένεση οξυγόνου” η εισροή χρημάτων  στα ταμεία τους για διαφημίσεις.

photo (1)