Άρχισαν τα γυρίσματα της ταινίας Jiu Jitsu, με τον Nicοlas Cage (PHOTOS)

Δόθηκαν στη δημοσιότητα επίσημα πλάνα από τα γυρίσματα της ταινίας Jiu Jitsu που πραγματοποιούνται αυτήν τη βδομάδα σε τοποθεσία στο Μάμμαρι.

Με πρωτοβουλία του Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων (Invest Cyprus), που έχει την αποκλειστική ευθύνη προώθησης και ανάπτυξης της οπτικοακουστικής βιομηχανίας, πραγματοποιήθηκε ξενάγηση

στο χώρο όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της ταινίας με επικεφαλής τον γενικό διευθυντή του Invest Cyprus Γιώργο Καμπανέλλα.

Τα γυρίσματα της ταινίας Jiu Jitsu, βρίσκονται ήδη στη τέταρτη μέρα .

Η μεγάλη αυτή παραγωγή στοιχίζει ημερησίως περίπου 750 χιλιάδες ευρώ, ενώ θα χρειαστεί συνολικά έξι εβδομάδες για να ολοκληρωθεί.

Η ιστορία επιστημονικής φαντασίας με τη υπογραφή του Δημήτρη Λογοθέτη, αφορά ένα κομήτη ο οποίος ανοίγει μια χρονοπύλη από την οποία κατεβαίνει ένας εξωγήινος για να καταστρέψει την γη. Σε ένα ναό στην Βιρμανία εκπαιδεύονται 12 πολεμιστές για να τον εξολοθρεύσουν. Μάταια όμως, καθώς αυτός που θα τα καταφέρει τελικά να τον εξολοθρεύσει είναι ο εκπαιδευόμενος του Nicolas Cage, τον οποίο υποδύεται ο Alen Mussin.

Το καστ συμπληρώνουν οι καταξιωμένοι επίσης ηθοποιοί του Hollywood, Frank Grillo, Alain Moussi, Marie Avgeropoulos και JuJu Chan.