Άρχισαν οι λαμπρατζιές, οι κροτίδες και οι …. συλλήψεις….

Άρχισαν οι λαμπρατζιές, οι κροτίδες και οι …. συλλήψεις….

Νεαροί άναψαν λαμπρατζιά στο Γέρι και με την άφιξη της Αστυνομίας, άρχισαν να ρίχνουν κροτίδες…..

Στη σύλληψη 17χρονου προχώρησαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση οχλαγωγίας, παράνομης κατοχής ναρκωτικών, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία, κοινής επίθεσης και παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών.

Συγκεκριμένα, 35 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα σήμερα, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν σε περιοχή της επαρχίας Λευκωσίας, μετά από πληροφορία ότι σε ανοιχτό χωράφι υπήρχε εστία πυρκαγιάς. Στο σημείο βρίσκονταν νεαρά πρόσωπα, οι οποίοι φώναζαν και έριχναν κροτίδες και με την άφιξη των μελών της Αστυνομίας τράπηκαν σε φυγή.

Κατά τη φυγή τους οι νεαροί έριξαν κροτίδες και πέτρες προς τα μέλη και τα οχήματα της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα να προκληθούν ελαφρές ζημιές σε δύο περιπολικά οχήματα.

Στη σκηνή εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν μία τσάντα, εντός της οποίας υπήρχαν 22 κροτίδες, καθώς και ένα μοτοποδήλατο, το οποίο δεν έφερε πινακίδες εγγραφής και εντός του οποίου εντοπίστηκε σακουλάκι με μικροποσότητα ναρκωτικών, συγκεκριμένα μισό γραμμάριο κάνναβης, καθώς και μία ζυγαριά ακριβείας.

Από τις εξετάσεις που έγιναν διαφάνηκε ότι το μοτοποδήλατο και η τσάντα με τις κροτίδες ανήκαν στον 17χρονο, ο οποίος λίγο μετά τις 5.00 τα ξημερώματα, συνελήφθη με Δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Τις εξετάσεις συνεχίζουν ο Αστυνομικός Σταθμός Λατσιών και η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας).