Άρχισαν οι έρευνες για τη μικρή Sierra στο μεταλλείο, Μεμί στον Ξυλιάτο

Άρχισαν οι έρευνες για τη μικρή Sierra στο μεταλλείο, Μεμί στον Ξυλιάτο

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην συγκλονιστική υπόθεση δολοφονίας της 38χρονης Marry Rose από τις Φιλιππίνες, το πτώμα της οποίας βρέθηκε στις 14 Απριλίου από δύο τουρίστες μέσα σε φρεάτιο στο παλιό μεταλλείο Μιτσερού.

Ο 35χρονος ύποπτος για το διπλό φονικό με θύματα την 38χρονη μητέρα Mary Rose και την 6χρονη κόρη της Sierra, οδήγησε τους ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας, στο μεταλλείο Μεμί στην περιοχή της κοινότητας Ξυλιάτου .

Αφού ομολόγησε στα μέλη της αστυνομίας ότι διέπραξε το στυγερό έγκλημα, μεταφέρθηκε στην περιοχή υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, όπου υπέδειξε συγκεκριμένο χώρο για τη σορό του άτυχου παιδιού.

Το σημείο γειτνιάζει με την λίμνη Ξυλιάτου.

Η σκηνή αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ώστε με το πρώτο φως τις ημέρας να αρχίσουν έρευνες και να διακριβωθούν τα όσα υποστηρίζει ο ύποπτος αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς.

Νωρίτερα, ο 35χρονος παραδέχτηκε ότι σκότωσε την άτυχη μητέρα και πέταξε το πτώμα της στο φρεάτιο του παλιού ανελκυστήρα στο εγκατελελειμμένο μεταλλείο του Μιτσερού, όπου εντοπιστηκε αργά το απόγευμα της περασμένης Κυριακής.