Άρουν την εμπιστοσύνη τους προς τον Συλλούρη, οι 3 Βουλευτές της Συνεργασίας τον ΠτΒ

Άρουν την εμπιστοσύνη τους προς τον Συλλούρη, οι 3 Βουλευτές της Συνεργασίας, όπως αναφέρεουν σε γραπτή ανακοίνωσή τους

«Η Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων με χθεσινή της ανακοίνωση ζήτησε την άμεση παραίτηση του Προέδρου της Βουλής, του Βουλευτή του ΑΚΕΛ και την άμεση εμπλοκή του Γενικού Εισαγγελέα για την υπόθεση με το βίντεο του Al Jazeera και των όσων έχουν προκύψει.

Σημειώνουμε θετικά την παραίτηση του Βουλευτού του ΑΚΕΛ.

Σημειώνουμε αρνητικά τη θέση του Προέδρου της Βουλής όπως παραμείνει στη θέση του και από Δευτέρας 19/10/20 να απέχει από τα καθήκοντα του και όταν ολοκληρωθεί η έρευνα να ανακοινώσει τις αποφάσεις του.

Καλούμε για άλλη μια φορά τον Πρόεδρο της Βουλής να υποβάλει άμεσα την παραίτηση του για ηθικούς και δεοντολογικούς λόγους.

Υπό τις παρούσες συνθήκες οι τρεις Βουλευτές της Συνεργασίας Δημοκρατικών Δυνάμεων δεν θα παρευρίσκονται σε οποιαδήποτε συνεδρίαση της Βουλής υπό την Προεδρία του κυρίου Συλλούρη.

Όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας ενισχύουν το δημόσιο αίσθημα περί διαπλοκής και διαφθοράς και διασύρουν την χώρα μας, καταρρακώνουν τους θεσμούς, αμαυρώνουν τα ευρύτερα επενδυτικά προγράμματα, ενώ εξοργίζουν τους πολίτες οι οποίοι απαιτούν πλέον κάθαρση και ανάκτηση της αξιοπιστίας των θεσμών.»