Άρης Vs ΑΠΟΕΛ 1-1 και Ομόνοια Vs Απόλλων 2-0 (Bαθμολογία) Σήμερα Πάφος FC Vs Aκρίτας και ΑΕΛ Vs Ολυμπιακός

Στους 37 βαθμούς και στην πρώτη θέση ο ΑΠΟΕΛ, ισόβαθμος με την ΑΕΚ

Με δύο ντέρμπι συνεχίστηκε το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta.

Στο Στάδιο ”ΑΛΦΑΜΕΓΑ”ο Άρης αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΑΠΟΕΛ (42′ Στρούτσκι, 45′ Μαρκίνιος, πέναλτι), ενώ στο Στάδιο ΓΣΠ η Ομόνοια νίκησε με 2-0 τον Απόλλωνα (3′ Φελίπε, 78′ Κακουλλής).

https://www.youtube.com/watch?v=iN115PU1GZU

Στους 37 βαθμούς και στην πρώτη θέση ο ΑΠΟΕΛ, ισόβαθμος με την ΑΕΚ, τέταρτος με 32 βαθμούς ο Άρης. Στους 25 βαθμούς και στην 5η θέση έπιασε τον Απόλλωνα η Ομόνοια μετά τη νίκη της στο μεταξύ τους αγώνα.

Οι τρεις τελευταίοι αγώνες του Πρωταθλήματος Cyta για το 2022 διεξάγονται σήμερα και ταυτόχρονα, ολοκληρώνεται η 16η αγωνιστική.

Στις 16:30 θα έχουμε το τοπικό ντέρμπι στην Πάφο μεταξύ της Πάφος F.C. και του Ακρίτα Χλώρακας. Η Πάφος έχει την ευκαιρία να πιάσει ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ στην πρώτη θέση αφού είναι τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή ενώ ο Ακρίτας θα προσπαθήσει να ξεφύγει από την τελευταία θέση.

Πρεμιέρα στο νέο Στάδιο της Λεμεσού και για την ΑΕΛ που υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις 19:00 στο Στάδιο “ΑΛΦΑΜΕΓΑ”. Η ΑΕΛ έχει 18 βαθμούς και θέλει τη νίκη για να έχει καλές προϋποθέσεις διεκδικήσης θέσης στην πρώτη εξάδα ενώ ο Ολυμπιακός έχει 9 βαθμούς και προσπαθεί να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.

Λόγω τιμωρίας της ΑΕΛ, τον αγώνα έχουν δικαίωμα να παρακολουθήσουν συνταξιούχοι άνω των 65 ετών, παιδιά μέχρι 12 ετών συνοδευόμενα από τη μητέρα τους και άτομα που χρησιμοποιούν τροχοκάθισμα.

Στις 19:00 θα διεξαχθεί και ο αγώνας της Ανόρθωσης με την Καρμιώτισσα. Στους 18 βαθμούς η Ανόρθωση που προσπαθεί να διατηρήσει ελπίδες εισόδου στην πρώτη εξάδα, στους 15 η Καρμιώτισσα που θα προσπαθήσει να πιάσει τη σημερινή αντίπαλο της στη βαθμολογία.

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής:

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου
Δόξα – Ε.Ν. Παραλιμνίου 0-3
Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΚ 0-2
Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου
Ομόνοια – Απόλλων 2-0
Άρης – ΑΠΟΕΛ 1-1
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου
16:30 Πάφος FC – Aκρίτας (Cablenet)
19:00 ΑΕΛ – Ολυμπιακός (Cytavision)
19:00 Ανόρθωση – Καρμιώτισσα (Cablenet)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ