Άρης: Ατομικό για Βελλίδη και Διαμαντάκο

Με δύο προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για το ντέρμπι της Κυριακής (3/2) με τον ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης». Ο λόγος γίνεται για τους Μάρκο Βελλίδη και Δημήτρη Διαμαντάκο, οι οποίοι απουσίασαν από το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, η οποία έγινε υπό τις οδηγίες του Γιάννη Μιχαλήτσου, καθώς υποφέρουν από μικροπροβλήματα τραυματισμών από τον αγώνα της Δευτέρας (28/1) με την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων.

Ο 25χρονος τερματοφύλακας έχει υποστεί διάστρεμμα και έχει ένα χτύπημα στο στήθος, ωστόσο, σύμφωνα με το ιατρικό τιμ της ομάδας, από την Πέμπτη θα επιστρέψει σταδιακά σε φουλ ρυθμούς. Όσον αφορά στον Έλληνα επιθετικό, ο Δημήτρης Διαμαντάκος έχει ένα χτύπημα στο γόνατο και την Πέμπτη θα συνεχίσει το ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, με τις πιθανότητες συμμετοχής στο ντέρμπι να είναι αυξημένες.

Παράλληλα, ο Γιάννης Μιχαλήτσος, στην αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο του Βορρά» θα έχει στη διάθεσή του τους Νταβίντ Αγκάνθο και Ρούμπεν Πουλίδο, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους, εν αντιθέσει, ο Μανώλης Παπαστεριανός θα απουσιάσει λόγω αποβολής στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα.

Η προετοιμασία του Άρη θα συνεχιστεί το πρωί της Πέμπτης (31/1) στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και πάλι υπό τις οδηγίες του Γιάννη Μιχαλήτσου.

onsports.gr