Άντρος: Ο κ. Νεοφύτου, ρίχνει το επίπεδο της πολιτικής ζωής σε θλιβερό επίπεδο

Ο κ. Νεοφύτου, ρίχνει το επίπεδο της πολιτικής ζωής σε θλιβερό επίπεδο, ανέφερε σε γραπτή δήλωσή του ο ΓΓ  της Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού

Αυτούσια η δήλωση§.

Η δήλωση του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού για τη μεταρρύθμιση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα ήταν εξαιρετικά διασκεδαστική, αν δεν αφορούσε ένα τόσο σοβαρό θέμα και αν δεν δυσφήμιζε το ΑΚΕΛ και τον Γενικό του Γραμματέα, ρίχνοντας το επίπεδο της πολιτικής ζωής σε θλιβερό επίπεδο.

Δυστυχώς, ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου ψεύδεται.

Από την έναρξη των συζητήσεων για τη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, το ΑΚΕΛ ήταν ξεκάθαρα υπέρ της διεξαγωγής Δημοψηφισμάτων για τα θέματα των συνενώσεων. Δεν ήταν θέση «ευκαιριακή» για χάριν των εκλογών στην Αγία Νάπα όπως είπε ο κ. Νεοφύτου. Από την αρχή τονίζαμε ότι έπρεπε να υπάρξει μία μεταβατική περίοδος 3 με 5 χρόνων στη διάρκεια της οποίας να γίνουν συνέργειες μεταξύ των δήμων που θα συγχωνευτούν. Τονίζαμε ότι μ’ αυτό τον τρόπο οι πολίτες θα διαπιστώσουν τα ωφελήματα που θα προκύψουν από τις συνενώσεις και θα τις στήριζαν.

Όμως ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου και ο ΔΗΣΥ δεν φαίνεται να συμμερίζονται την ανάγκη να προσπαθήσουν να πείσουν. Προτιμούν να επιβάλλουν. Τους αφήνουμε στην κρίση του λαού.