Άντρος: ΟΧΙ σε κυβέρνηση ευρείας αποδοχής – Τον Αδάμου ας τον κρίνει ο κόσμος

Άντρος: ΟΧΙ σε κυβέρνηση ευρείας αποδοχής – Τον Αδάμου ας τον κρίνει ο κόσμος

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, είχε σήμερα συνάντηση με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη όπου και συζήτησαν το ενδεχόμενο Κυβέρνησης ευρείας αποδοχής.

Ο Άντρος Κυπριανοού, ξεκαθάρισε πως για να μπορέσει να υπάρξει συνεργασία πρέπει να υπάρχει πολιτική βάση, πολιτικό υπόβαθρο που θα στηρίζεται η συνεργασία και είναι προφανές πως σε ότι μας αφορά, δεν έχουν σχέση οι θέσεις μας, με τις θέσεις του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ δεν έκρυψε και την ενόχληση του για το ενδεχόμενο ανάληψης του χαρτοφυλακίου του Υπουργείου Υγείας από τον μέχρι πρότινος βουλευτή του ΑΚΕΛ και τέως Πρόεδρο της Βουλής Αδάμο Αδάμου.

Ερωτηθείς ο Άντρος Κυπριανού εάν συζητήθηκε το θέμα υπουργοποίησης του τέως προέδρου της Βουλής, Αδάμου Αδάμου, ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ ανέφερε πως δεν τέθηκε θέμα συνεργασίας του ΑΚΕΛ στην Κυβέρνηση και δεν συζητήθηκαν ονόματα.

«Ο κ. Αδάμου είχε για πολλά χρόνια καλή συνεργασία με το ΑΚΕΛ. Αν τώρα κρίνει ότι θα θέλει να συνεργαστεί με μία Κυβέρνηση του ΔΗΣΥ θα τον κρίνει ο κόσμος».

Ο Μαρίνος Σιζόπουλος, σημείωσε πως η ΕΔΕΚ θα συνεχίσει να συμβάλλει στις μεταρρυθμίσεις, σε αυτές τις συνθήκες ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των πολιτών μας».