Άντρια Ράστη: Το νέο αστέρι της ποπ μουσικής σκηνής!

Η Άντρια Ράστη γεννήθηκε στην Λεμεσό της Κύπρου και από τα 18 της χρόνια ζει μόνιμα στην Αθήνα και εργάζεται ως επαγγελματίας τραγουδίστρια. Έχει συνεργαστεί με πολλούς μεγάλους καλιτέχνες όπως Νίκο Οικονομόπουλο, Πάολα, Αντύπα, Γιώργο Τσαλίκη, Θάνο Πετρέλη, Κώστα Καραφώτη, Πάνο Καλλίδη, Γιώργο Μαργαρίτη, Άντζελα Δημητρίου, Ειρήνη Μερκούρη και πολλούς ακόμα!

ADRIARASTID

Η Άντρια Ράστη πέρα από τη μοναδική φωνή της έχει και μια εκρηκτική σκηνική παρουσία όπου δεν αφήνει κανένα αδιάφορο, sexy και ταυτόχρονα γλυκιά και χαμογελαστή, άλλα και υπέροχη ερμηνεύτρια, έχει το ταλέντο να κερδίζει το κοινό!

ADRIARASTIB
Η Άντρια Ράστη έχει μέχρι στιγμής 3 προσωπικά cd single που κυκλοφορούν digital, αλλά και συμμετοχές σε διάφορες δισκογραφικές δουλειές άλλων τραγουδιστών. Το πρώτο προσωπικό της single κυκλοφόρισε τον Νοέμβριο του 2011 με τίτλο “Εγώ θα ζω για μένα” σε στίχους και μουσική Γιώργου Κουτσεογιωργάκη και το δεύτερο πετυχημένο single της κυκλοφόρισε τον Μάιο του 2012 με τίτλο “Πάρτυ στα νησιά”, ένα πολύ ανεβαστικό καλοκαιρινό τραγούδι, σε στίχους, μουσική και ενορχήστρωση Αμαρίνας Σόλωνος και Γιώργου Σόλωνος και κυκλοφορεί από την Infinity 12 Records. 12/12/12 κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το τρίτο κατά σειρά single της Άντριας με τίτλο “Σειρήνα” σε στίχους, μουσική Λουκά Καλομοίρη, δυναμικό τραγούδι που εντυπωσιάζει με το πρώτο άκουσμα. Η “Σειρήνα” οπτικοποιήθηκε από την Team In Motion και κυκλοφορεί στο YouTube από τις 20/12/12.

ADRIARASTIA

ADRIARASTIC

ADRIARASTIE
Η Άντρια Ράστη είναι μια πολλά υποσχόμενη φρέσκια παρουσία και είμαστε σίγουροι ότι θα ταράξει τα νερά του καλλιτεχνικού στερεώματος!

Απολαύστε την στο video clip της!

 

Νατάσα Πεσλή