Άντονι Χόπκινς: Έχω να μιλήσω με την κόρη μου 20 χρόνια, δεν ξέρω αν είμαι παππούς

Καθόλου καλές σχέσεις με το μοναδικό του παιδί, την κόρη του, Άμπιγκεϊλ, δεν φαίνεται να έχει ο θρυλικός ηθοποιός Άντονι Χόπκινς. Μάλιστα, πατέρας και κόρη έχουν αποξενωθεί σε τέτοιο βαθμό που ο βετεράνος ηθοποιός δεν γνωρίζει καν αν είναι παππούς ή όχι, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε αν η 48χρονη γυναίκα, που άλλαξε το επίθετό της σε «Χάρισον» ώστε να χτίσει την δική της καριέρα στο θέατρο, απέκτησε ποτέ παιδιά, ο 80χρονος ηθοποιός είπε: «Δεν έχω ιδέα. Οι άνθρωποι ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους. Οι οικογένειες μερικές φορές διαλύονται και πρέπει να συνεχίσεις τη ζωή σου. Οι άνθρωποι κάνουν τις δικές τους επιλογές. Έτσι κι αλλιώς δεν με νοιάζει πια. Είναι ψυχρό αυτό που λέω, αλλά η ζωή είναι ψυχρή».

Η Άμπιγκεϊλ Χάρισον ανατράφηκε από τη μητέρα της, την πρώτη σύζυγο του Χόπκινς, Πετρονέλα Μπάρκερ. Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο όταν το κορίτσι ήταν τεσσάρων ετών. Η σχέση της Άμπιγκεϊλ με τον πατέρα της ήταν πάντα προβληματική.

«Όπως στην τραγωδία του Σαίξπηρ, “τα παιδιά δεν συμπαθούν τους πατεράδες τους, δεν χρειάζεται να τρέφουν αγάπη γι’ αυτούς”», είπε στη συνέντευξή του στο Radio Times ο ταλαντούχος ηθοποιός.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός τονίζει στην ίδια συνέντευξη ότι δεν έχει πολλούς φίλους και ότι η σύζυγός του ανησυχεί επειδή δουλεύει πάρα πολύ.