Άνοιξε και πάλι της πύλες του το υπερμάρκετ Carrefour Μακεδονία

Πλήρως ανανεωμένο άνοιξε τις πόρτες του στο καταναλωτικό κοινό την Τρίτη 27 Νοεμβρίου το υπερμάρκετ Carrefour Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Μαρινόπουλος Α.Ε, το Υπερμάρκετ Carrefour Μακεδονία, το οποίο λειτουργεί από το 2000, σημειώνει μέχρι σήμερα την υψηλότερη επισκεψιμότητα από όλα τα καταστήματα του δικτύου της εταιρείας.

Πρόκειται για ένα υπερμάρκετ, με συνολικό χώρο πώλησης 10.350 τμ., 40 ταμεία, 2.500 θέσεις στάθμευσης και 260 εργαζόμενους. Το Carrefour Μακεδονία είναι το πρώτο «πράσινο» υπερμάρκετ στη Θεσσαλονίκη, καθώς έχουν εφαρμοστεί μια σειρά από μέτρα, προκειμένου να μειωθεί το ενεργειακό του αποτύπωμα κατά τουλάχιστον 50%.

«Η Μαρινόπουλος Α.Ε. σε μια δύσκολη εποχή, παραμένει προσηλωμένη στη δέσμευσή της για υπεύθυνη ανάπτυξη. Όλοι εμείς, οι άνθρωποι της Μαρινόπουλος Α.Ε., ανεβάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά και συνεχίζουμε την επιχειρηματική μας δράση επενδύοντας με συνέπεια στην ελληνική αγορά και προσφέροντας στον καταναλωτή, που μας τιμά με την εμπιστοσύνη του εδώ και 50 χρόνια, υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές»,  δήλωσε σχετικά ο κ. Jerome Loubere, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.