Άννα Βίσση:”Είμαι πολύ ερωτευμένη με τον Νικόλα τζούνιορ”

Η  Άννα Βίσση μίλησε στη  κάμερα της εκπομπής «Μελέτησέ το!» για τη γέννηση του εγγονού της, Νίκου, που ήρθε στον κόσμο πριν από δύο εβδομάδες σε κλινική της Νέας Υόρκης, τις σχέσεις με την κόρη της, Σοφία Καρβέλα, ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι όντως της έχει γίνει πρόταση για να συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του «The Voice».

«Στην Αμερική μπορεί να χειμώνιασε, αλλά μέσα στο σπίτι είχε άνοιξη. Δεν μπορούσα να σκεφτώ τίποτα άλλο παρά μόνο ότι ήθελα να βλέπω τον Νίκο, τη Σοφία και τον Θανάση. Σκέψου, δύο μέρες κλαίω ανεξέλεγκτα που έπρεπε να φύγω από τη Νέα Υόρκη.

Μου θύμισε την εποχή που γέννησα τη Σοφία, μόνο που τότε είχα περισσότερες ανασφάλειες σαν γυναίκα. Τώρα το βλέπω πραγματικά σαν το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να σου κάνει ο Θεός, η φύση, το ίδιο σου το παιδί. Σου δίνει ξανά έναν κύκλο ζωής, έχεις να ελπίζεις, το βλέπεις να μεγαλώνει… Είναι εξαιρετικά συγκινητικό», δήλωσε.

Την ώρα του τοκετού ήταν παρούσα και αποκάλυψε: «Αυτή ήταν η μαγεία, ότι ήμουν μέσα στον τοκετό με τον Θανάση. Είναι συγκλονιστικό να βλέπεις το παιδί σου να δίνει ζωή στο εγγονάκι σου. Η Σοφία ήταν πολύ γενναία και μαζί με τον Θανάση είναι εξαιρετικοί γονείς».

Όσο για το πώς νιώθει, όμως, η ίδια σαν γιαγιά; «Το γιαγιά έχει πολλές κατηγορίες. Δεν είμαι ο τύπος της γυναίκας που θα βάλω ζεστές κάλτσες, θα πλέξω και θα κάτσω στον καναπέ μου. Με μεγάλη ευχαρίστηση, όμως, θα κρατήσω το εγγονάκι μου για να βοηθήσω τη Σοφία», είπε η Άννα Βίσση, ενώ στην ερώτηση αν είναι ερωτευμένη δήλωσε:

«Είμαι πολύ ερωτευμένη με τον Νικόλα τζούνιορ! Ήθελα να τον κλέψω, να τον βάλω μέσα στη βαλίτσα και να τον πάρω μαζί μου!».

Τέλος, σχετικά με το «The Voice» και τη συμμετοχή της στο show, ξεκαθάρισε: «Όντως μου έχει γίνει πρόταση από τον Γιάννη Λάτσιο, αλλά δεν έχουμε συζητήσει ακόμα τις λεπτομέρειες. Θέλω πολύ να είμαι στο “The Voice”, μου αρέσει πολύ η υφή αυτού του παιχνιδιού. Ελπίζω να είναι κάτι που θα “χωράει” στους χρόνους μου και στον τρόπο που θα ήθελα να γίνει και να είναι. Δεν με ενδιαφέρει πάντως καθόλου η παρουσίαση του show».