Άμεση διαγραφή χρεών των άπορων νοικοκυριών

Άμεσα οφείλει η Κυπριακή Βουλή να προωθήσει πρόταση νόμου για την ανακούφιση των υπερχρεωμένων νοικοκυριών. Αυτή είναι η απαίτηση του χειμαζόμενου Κυπριακού λαού, με το ταυτόχρονο αίτημα για παραίτηση όλων ανεξαιρέτως των “golden boys” των τραπεζών.

Πρέπει απαραιτήτως ο Κυπριακός λαός να οργανωθεί και να σταματήσει να “τρώει το κουτόχορτο” που του σερβίρουν τα “golden boys”.

Τα 10 εκατομμύρια που έχουν χαριστεί στις εταιρείες που πρόσκεινται στο ΑΚΕΛ και ίσως και σε άλλα κόμματα αποτελούν προκλητική κίνηση προς τον λαό και δημιουργεί την άμεση απαίτηση για διαγραφή των δανείων και σε άπορες οικογένειες, υπό το φάσμα της μείζονος αυτής οικονομικής κρίσης.

Η ολική διαγραφή των χρεών των ευπαθών ομάδων, όσων δηλαδή διαβιούν κάτω απο το όριο της φτώχειας, των αναπήρων, των αστέγων και των χρονίως ανέργων θα αποτελέσει μια κίνηση σωτήρια για τους συνανθρώπους μας που αδυνατούν να προσποριστούν τα στοιχειώδη του βίου, απο τη στιγμή μάλιστα που, από έγκυρες πληροφορίες της ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ, δάνεια έχουν διαγραφεί όχι μόνο σε εταιρείες του ΑΚΕΛ αλλά και σε πολιτικά πρόσωπα και επώνυμους.

Επιτέλους, πρέπει τα “golden boys” των δύο φαλιρισμένων τραπεζών, Λαικής και τράπεζας  Κύπρου να παραιτηθούν όλα ανεξαιρέτως και να επιστρέψουν τα bonus και τους παχυλούς μισθούς τους στις τράπεζες.

Ο Κυπριακός λαός απαιτεί διαφάνεια και τιμιότητα από όλους τους φορείς.