Άλλο ένα σκάνδαλο με “φωστήρες”….

Η Γενική ελέγκτρια της κυπριακής δημοκρατίας, Χρυστάλλα Γιωρκάτζη επισημαίνει στην έκθεση της για μεγάλες σπατάλες δημοσίου χρήματος στο ΤΕΠΑΚ.

Στην έκθεση της η κ. Γιωρκάτζη επισημαίνει πολύ καθαρά ότι κακώς δόθηκαν τα 2 εκατομμύρια σε ενοίκια για κτίρια τα οποία δεν χρησιμοποιούνται καθόλου….. Γιατί τότε νοίκιαζαν όλα αυτά τα κτίρια; Μπορεί κάποιος να μας εξηγήσει επιτέλους; Σε ποιον ανήκαν αυτά τα κτίρια; Για ποιο λόγο έμεναν άδεια;

Στη συνέχεια της έκθεσης της επισημαίνει επίσης το κόστος του πολυτελούς οχήματος το οποίο χρησιμοποιούσε η πρύτανης κ. Ελπίδα Κερευνού (η οποία ας σημειωθεί ότι κατέχει και θέση στο Πανεπιστήμιο Κύπρου από όπου έχει πάρει άδεια άνευ απολαβών) και ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, κ. Κοντίδης, χωρίς έγκριση ούτε από το υπουργείο παιδείας αλλά ούτε και από το υπουργείο οικονομικών. Επίσης είχαν προσλάβει παράτυπα γυναίκα σοφέρ με μηνιαίο μισθό 2000 ευρώ το μήνα για τις μετακινήσεις της κ. Κεραυνού από Λευκωσία στη Λεμεσό και στη συνέχεια της μέρας εξυπηρετούσε και τους υπόλοιπους αξιωματούχους του ΤΕΠΑΚ.

Τα καύσιμα επίσης του πολυτελούς οχήματος φυσικά τα πληρώνει ο Κύπριος φορολογούμενος. Για να αντιληφθείται τη μεγάλη σπατάλη απλά αναφέρουμε ότι το πολυτελές όχημα ασφαλίζεται για το ποσό 52,258….

Η οικονομική κρίση η οποία έχει ξεσπάσει επί διακυβέρνησης Χριστόφια και έφερε τη Κύπρο σε μία κατάσταση που θυμίζει τέως Σοβιετική ένωση, κουπόνια για να μπορεί να φάει ο κόσμος και κοινωνικά παντοπωλεία…

Μερικά άτομα του στενού κύκλου του ΑΚΕΛ χρησιμοποιούσαν μέχρι και σήμερα το δημόσιο χρήμα… Φαίνεται δεν έχουν αντιληφθέι ακόμα ότι ο Χριστόφιας “πάττισε” τη Κύπρο…..

Αλήθεια δεν μας λέτε, από ποιο κόμμα προέρχεται ο κ. Κοντίδης; Μήπως λέμε τώρα, προέρχεται από το ΑΚΕΛ;