Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε, στο ΔΗΚΟ…

“Άλλη γραμμή ο Μυλωνάς, άλλη ο Νικόλας για τους μετανάστες, το κλείσιμο των οδοφραγμάτων και τις καταγγελίες Νιαζί και Γεωργίου”…

Είναι προφανές ότι ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ κ. Νικόλας Παπαδόπουλος στην προσπάθεια του να εξέλθει του πολιτικού αδιεξόδου και της μοναξιάς που μπήκε ο ίδιος και το ΔΗΚΟ, δηλώνει παντού ότι η αλλαγή στη διακυβέρνηση του τόπου θα περάσει από το ΔΗΚΟ. Παράλληλα προσπαθεί τόσο ο ίδιος όσο και ο στενός περίγυρος του να δώσουν “ψεύτικη” ελπίδα εξουσίας τονίζοντας συνεχώς και παντού ότι “το ΔΗΚΟ θα είναι στην επόμενη διακυβέρνηση” (συνέντευξη Νικόλα στην εφημερίδα ο Φιλελεύθερος στις 16/02/2020).

Αξιοσημείωτες είναι οι δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου του ΔΗΚΟ, πρώην συναδέλφου μας Παύλου Μυλωνά στο ΡΙΚ1 στην εκπομπή Από Μέρα σε Μέρα στις 5 Μαρτίου για την ορθότητα της κίνησης της Κυβέρνησης Αναστασιάδη για κλείσιμο των οδοφραγμάτων στηρίζοντας τον θεσμό του ΠτΔ και όχι το άτομο. Παράλληλα μίλησε για επίσημα δεδομένα των μεταναστών μέσω των αρμοδίων Αρχών της Δημοκρατίας, όπου οι πολιτικές δυνάμεις γνωρίζουν απο πρώτο χέρι στη Βουλή, ενώ τόνισε επανειλημμένα την Εθνική Ενότητα που χρίζουν οι στιγμές. https://www.facebook.com/1492793464300614/posts/2378451625734789/

Ταυτόχρονα ο Παύλος και έντεχνα κερδίζοντας τις εντυπώσεις, δεν δίστασε να την πει κανονικά και να αδειάσει ουσιαστικά τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΑΚΕΛ κ. Γιώργο Λουκαΐδη “για στενόμυαλες νοοτροπίες και διχασμό”.

Την ίδια ώρα μετά το πέρας του Εθνικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ που μέχρι πριν λίγο καιρό “όλα τα έσφαζε όλα τα μαχαίρωνε” δήλωνε επισήμως διάφορα ακαταλαβίστικα για να κρατήσει κυρίως ισορροπίες με το ΑΚΕΛ!

@NicholasPapadop Αν πράγματι το κλείσιμο των οδοφραγμάτων οφείλεται σε προβλήματα στελέχωσης, υπάρχουν πολιτικές ευθύνες.Για ποιο λόγο δεν προηγήθηκε η απαραίτητη προετοιμασία ώστε να μην οδηγηθούμε στο κλείσιμο και την αντίστοιχη αξιοποίησή του από την τ/κ πλευρά;
#Cyprus #οδοφράγματα

Στο ίδιο μοτίβο φυσικά και οι “δικοί” του Nικόλα…, Ερωτοκρίτου, Χρύσης, Άθως και Σολωμού! “Μούγκα και γαργάρα” για το ΑΚΕΛ και την εξουσία!

Κουβέντα για την “κωλοτούμπα” Νικόλα, κουβέντα που δεν ανέφερε οτιδήποτε για την καταγγελία στην ΕΕ του Νιαζί και του Γεωργίου. Θυμάστε τι έγινε το 2004 με την καταγγελία Αναστασιάδη για το δημοψήφισμα; Και τι δεν του είπαν οι «Εθνικοφωστήρες της φατζής» και ο ίδιος ο Νικόλας… Τι τους είπε τότε ο Νίκαρος “μια απλή αναφορά έγινέ”

Τελικά το ΑΚΕΛ θα κάνει του Νικόλα χειρότερα από ότι έκανε του μακαρίτη του Τάσσου πριν το 2008! Δηλαδή θα τον αφήνει να εκτίθεται με την ελπίδα της στήριξης για υποψήφιος ΠτΔ το 2023 και το αποτέλεσμα γνωστό σε όλους μας… θα τον κάμει ποζάβλιν!

Με τον Νίκαρο βεβαίως, τον Αβέρωφ, τον Άντρο και με μερικούς αριστερούς “Νικολοπροσκυνημένους”, τον Σιζόπουλο και τον Καρογιάν να «κάμνουν μίλλες»..!

Τελικά σε αυτό το ΔΗΚΟ των Αρχών…, μας θυμίζει την ταινία «του καλού, του κακού και του άσχημου»!

Πολιτικό ρεπορτάζ, Μαριλένα Χρίστου