Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε…..

Επί διακυβέρνησης του αείμνηστου Σπύρου Κυπριανού, ιδρύθηκε με εντολές δικές του ο Οργανισμός Χρηματοδοτήσεως Στέγης, ούτως ώστε να βοηθουν τον φτωχό κόσμο να παίρνει χαμηλότοκα δάνεια.

Έτσι επιτέλους θα μπορούσαν και οι φτωχοί να βάλουν ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους.

Το ανώτατο ποσό δανείου τότε ήταν μέχρι 150,00 λίρες και για να είμαστε ειλικρινείς με την  ενέργεια αυτή της κυβέρνησης έχουν βοηθήσει αρκετές οικογένειες να αποκτήσουν δική τους στέγη.

Τελευταία όμως  και ειδικότερα μετά το πράσινο ως της Βουλής για διεύρυνση των υπηρεσιών του Οργανισμού έχει  γίνει πλέον κανονική Τράπεζα. Καμία σχέση με Οργανισμό και ειδικά Οργανισμό Χρηματοδότησεως Στέγης.

Ο Οργανισμός Χρηματοδοτήσεως Στέγης,  θα μπορεί πλέον να προσφέρει σχεδόν όλων των μορφών χορηγήσεις/δάνεια και να εκδίδει και πιστωτικές κάρτες.

Καμία σχέση με  τον ρόλο του στην υλοποίηση της γενικότερης κοινωνικής και περιφερειακής πολιτικής του κράτους στο στεγαστικό τομέα.

Έχει πλέον χαθεί το ανθρώπινο πρόσωπο και το ενδιαφέρον που είχε κάποτε ο Οργανισμός.

Αν είναι για να βολευτούν κάποιοι, ας την κλείσουν τελικά να τελειώνουμε.

“Φως – φανάρι” όλα πλέον, άλλωστε το δήλωσε και ο Γ. Διευθυντής του Οργανισμού σε συνέντευξη του στα ΜΜΕ: “Ο Οργανισμός μετεξελίσσεται και επεκτείνεται”…..

Δεν νομίζεται όμως κύριοι ότι είναι καιρός επίσης να αλλάξετε και το προφίλ  του Οργανισμού γιατί πλέον δεν έχει καμία σχέση με όλα όσα γράφετε για την αποστολή και τους στόχους του;