Άδωνις προς Καμμένο: Για εσάς όλα είναι θέατρο, όπως θέατρο είναι και η Μακεδονία

Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, έδωσε επί προσωπικού απάντηση στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο για όσα είπε εκείνος από το βήμα της Βουλής:

“Σέβομαι απεριόριστα τη μνήμη του αειμνήστου πατρός σας, τον γνώρισα μία φορά στη ζωή μου, ήτταν πραγματικά ένας εξαιρετιά αξιοπρεπής κύριος. ‘Όταν όμως κ. Καμμένε έρχεστε εδώ και λέτε για τον πατέρα σας που έφυγε στα 86 του επειδή ακούστηκαν εδώ άδικες κατηγορίες, θα ήθελα να σκεφτείτε ότι την Κυριακή έχουμε το μνημόσυνο του αειμνήστου Βασίλη Μπεσκένη κι έφυγε ακριβώς στα μισά χρόνια του πατέρα σας, στα 43 με παιδί έξι μηνών. Ξέρετε γιατί; Γιατί έσκασε από τις ψευδείς κατηγορίες ότι ήταν παρανόμως προσληφθείς στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Αλλά γι αυτό δεν είχατε να πείτε μια κουβέντα κ. Καμμένε, γιατί για εσάς όλα είναι θέατρο, όπως θέατρο είναι και η Μακεδονία”.

Ο Πάνος Καμμένος ξαναπήρε τον λόγο και απάντησε: “Το ποιος θα σταματήσει αυτή την συμφωνία θα το δείτε. Μαθήματα πατριωτισμού όχι σε μένα”. Αίσθηση προκάλεσε η διατύπωση του πως εκτός από την κυβέρνηση, θα φύγει “και από την κυβερνητική πλειοψηφία”.

Check Also

Γιώργος Τρομάρας: Πέθανε σε ηλικία 75 ετών ο πρωταθλητής της πάλης

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 75 ετών άφησε ο σπουδαίος Γιώργος Τρομάρας, προκαλώντας βαθιά …

Ελλάδα: Σε εξέλιξη η κακοκαιρία «Ελπίς» – Έκκληση για αποφυγή μετακινήσεων

Ελλάδα: Σε εξέλιξη η κακοκαιρία «Ελπίς» – Έκκληση για αποφυγή μετακινήσεων Σε εξέλιξη βρίσκεται το …