Άδωνις: “Αν οι δηλώσεις μου είναι το πρόβλημα, αποχωρώ”

Νέο φραστικό επεισόδιο προστέθηκε σήμερα στο… σίριαλ που έχει δημιουργηθεί από τις πρόσφατες δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας περί αυτοκτονίας των Ελλήνων εάν ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ. Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην πρωϊνή εκπομπή του Mega υποστήριξε μεταξύ άλλων, ότι  «Αν φταίω εγώ για την ασυνεννοησία που επικρατεί στην πολιτική σκηνή και για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί προτίθεμαι να αποχωρήσω από το προσκήνιο».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος, επικαλέστηκε επίσης για την εγκυρότητα των όσων έχει πει μέχρι τώρα, την έκθεση της Bank of America, σύμφωνα με την οποία η στάση του ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, καλλιεργεί πολιτική αβεβαιότητα στην χώρα. Τόνισε επίσης ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει δώσει ακόμη πειστικές απαντήσεις για το τί προτίθεται να κάνει στην περίπτωση ανάληψης της εξουσίας.

Γεγονός πάντως είναι πως με τις δηλώσεις του ο κος Γεωργιάδης καταφέρνει τελικά να γίνεται το επίκεντρο των συζητήσεων και όπως υποστηρίζει και μία γνωστή δημοσιογράφος/παρουσιάστρια της “παλιάς σχολής”, είναι αποδεδειγμένο τελικά ότι…  “η δυσφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση”!