Άγριο ξύλο σε αστυνομικό από γιαγιά “ράμπο”

Πριν από περίπου ένα μήνα στο χώρο στάθμευσης του ξενοδοχείου Χίλτον στη Λευκωσία, γιαγιά 73 ετών ξυλοκόπησε γυναίκα αστυνομικό και την έστειλε μάλιστα στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Παραθέτουμε πιο κάτω τα γεγονότα ως έχουν:

Η “σούπερ ράμπο” γιαγιά ενώ προσπαθούσε να παρκάρει στο χώρο στάθμευσης του ξενοδοχείου Χίλτον κτύπησε με το αυτοκίνητο της (αυτά είναι ένα από τα θέματα όταν οδηγάς σε αυτή την ηλικία το οποίο οι αρμόδιοι πρέπει να δουν) άλλο  σταθμευμένο αυτοκίνητο ενός υπαλλήου του ξενοδοχείου, κι ενώ το είδε έφυγε από εκεί να παρκάρει αλλού να μην την βρουν.

Εκέινη τη στιγμή περνούσε από εκεί η αστυνομικός η οποία ήταν βέβαια εκτός υπηρεσίας και προσπαθούσε επίσης να παρκάρει κια βλέποντας τη “γιαγιά”  ότι ενώ είχε κάνει ζημιά στο αυτοκίνητο  προσπαθούσε να φύγει από τη σκηνή μπήκε και μαζί με υπάλληλο ξενοδοχείου και με τον ναυαγοσώστη στον οποίο ανήκει το αυτοκίνητο βγήκαν να δουν τη ζημιά είχε πάθει το αυτοκίνητο. Σκύβοντας η αστυνομικός να δει τη ζημιά βρήκε την ευκαιρία η γιαγιά – ράμπο και την άρχισε στις κλωτσιές ρίχνοντας την κάτω στο έδαφος συνεχίζοντας να τη κλωτσά και να τη κτυπά με μανία ακόμα και με τη τσάντα που κρατούσε !!!!

Οι δύο άντρες του ξενοδοχείου προσπάθησαν μετά βίας να τη τραβήξουν μακριά  από τη κοπέλα που είχε πάθει σοκ.

Πληροφοριακά πρόκειται για γεροδεμένη αστυνομικό την οποία δυστυχώς έιχε πιάσει εξ απροόπτου, κτυπώντας την πισώπλατα ενώ ήταν  σκυμμένη κοιτάζοντας το αυτοκίνητο.

Από έγκυρες πληροφορίες ατόμων της διοίκησης του ξενοδοχείου, υπάρχει βιντεοταινία από το χώρο στάθμευσης όπου φαίνεται ολοκάθαρα η σκηνή του άγριου ξυλοδαρμού.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην αστυνομικό σταθμό Λυκαβηττού, όπου προέβη σε καταγγελία η αστυνομικός παρουσιάζοντας βέβαια και τα απαιτούμενα χαρτιά από το γενικό  νοσοκομείο Λευκωσίας.

Έλα όμως που η “γιαγιά – ράμπο”  καθώς είναι επώνυμη και έχει και στενό συγγενικό πρόσωπο δικηγόρο θέλει κιόλας να κερδίσει την υπόθεση !!!

Η συνέχεια βέβαια θα παιχτεί στις αίθουσες των δικαστηρίων καθώς η “γιαγιά” όταν ήπιε το καφεδάκι της με τις επώνυμες φίλες της όπως το συνηθίζει πολύ συχνά εκεί στο Χίλτον  σκέφτηκε κιόλας ότι έσπασε το χέρι της…. Τώρα πείτε μου εσείς αν έχετε σπασμένο χέρι θα καθόσαστε για καφέ με την άνεση σας και μετά θα πηγαίνατε να το δείτε;;;

Όπως έχουμε όμως αναφέρει υπάρχει η βιντεοκασέττα  η οποία τα λέει όλα.

Η Λαιμητόμος ήταν παρόν στην όλη φάση και στηρίζει με χίλια την αστυνομικό και σύντομα θα δώσει και ονόματα.

Πληροφορίες που έχουν φθάσει κοντά μας αναφέρουν ότι η “γιαγιά -ράμπο’ έχει κάνει και στο παρελθόν παρόμοια επεισόδια από τα οποία κατάφερε βέβαια να ξεφύγει…

Επίσης πληροφορηθήκαμε ότι προσπάθησαν να επέμβουν “Θεοί και δαίμονες” για την υπόθεση αυτή αλλά τα στοιχεία είναι τρανταχτά και όλα εναντίον της “επώνυμης κυρίας”..

“Κυρία” μου μήπως όποιος έχει συγγενη δικηγόρο και είναι επώνυμως μπορεί κιόλας να επιτίθεται ανεξέλεγκτα;