Άγρια συμπλοκή Ινδών, ξυλοδαρμός Κύπριου πολίτη και η Αστυνομία…. θεατής….

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε μέρα μεσημέρι στη παραλία Φοινικούδων στη Λάρνακα και συγκεκριμένα στις 4.10 το απόγευμα.

Μεγάλη ομάδα Ινδών μετά από πάρτι, άρχισε να κάνει φασαρία και να κτυπιούνται μεταξύ τους. Ξένοι οι οποίοι βρίσκονταν στη παραλία έτρεχαν για να φύγουν.

Όταν ειδοποιήθηκε η Αστυνομία γιατί ο καυγάς είχε αγριέψει και οι Ινδοί άρχισαν να κτυπούν όποιον έβρισκαν στο πέρασμα τους, τα δύο περιπολικά που προσέγγισαν τη σκηνή, έμειναν αδρανείς απλοί θεατές μέσα στα περιπολικά τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία δόθηκαν από αυτόπτες μάρτυρες, 55χρονος επιχειρηματίας που βρισκόταν εκεί, κτυπήθηκε ανελέητα με ξύλο στο κεφάλι και στο μάτι.

Όπως μας ανέφεραν, όταν επισκέφθηκε ο ίδιος τον Αστυνομικό σταθμό αφού είναι ακριβώς απέναντι, ο λοχίας «ενοχλήθηκε» γιατί όπως είπε έτσι τους καλούν συνέχεια για παρόμοια επεισόδια….

Είναι λυπηρό να συμβαίνουν επεισόδια και να μην γίνονται συλλήψεις και ούτε να τιμωρείται κανείς.

Πως θα δοθεί το μήνυμα «μηδενική ανοχή» στην εγκληματικότητα, όταν ξυλοκοπούν πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας και η Αστυνομία είναι αμέτοχη;

Που είναι οι ΜΚΟ που τρέχουν πίσω από τους αλλοδαπούς να τους στηρίξουν γιατί σκοτώνονται μεταξύ τους; Ή όταν κτυπούν Κύπριους πολίτες, δεν έχουν πρόβλημα;

Μετά αναρωτιέστε γιατί γίνονται καθημερινά καυγάδες και επεισόδια με αλλοδαπούς. Αφού κυκλοφορούν τα νέα, ξέρουν ότι δεν θα τιμωρηθεί κανένας συνεχίζουν ακάθεκτοι…

Για πάταξη της παρανομίας, της εγκληματικότητας και όλων αυτών των παράνομων αλλοδαπών που δημιουργούν επεισόδια, χρειάζεται αμέριστη συνεργασία, των αρμόδιων Υπουργείων αλλά και των όλων των τμημάτων της Αστυνομίας.

Και είναι καλό επίσης κάποιοι Αστυνομικοί να σέβονται τη στολή τους γιατί προσβάλουν το Σώμα με τη συμπεριφορά τους και τους συναδέλφους τους οι οποίοι προσπαθούν καθημερινά και μάχονται επάξια στα καθήκοντά τους.