Άγνωστος κτύπησε 30χρονο τον λήστεψε και του έκαψε το αυτοκίνητο

Άγνωστος κτύπησε 30χρονο τον λήστεψε και του έκαψε το αυτοκίνητο

Υπόθεση ληστείας, κλοπής οχήματος και εμπρησμού οχήματος, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία, μετά από σχετική καταγγελία 30χρονου κατοίκου Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τον 30χρονο, γύρω στις 8μ.μ. χθες ενώ βρισκόταν εντός του σταθμευμένου οχήματός του, σε ανοιχτό χώρο στο Στρόβολο, τον πλησίασε πεζός, άγνωστος άνδρας, ο οποίος αφού τον γρονθοκόπησε, του έκλεψε το πορτοφόλι του και τράπηκε σε φυγή.

Ο 30χρονος ακολούθησε τον άγνωστο, με αποτέλεσμα αυτός να επιτεθεί ξανά εναντίον του. Ακολούθως, ο άγνωστος φέρεται να διέφυγε από τη σκηνή, χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητο του παραπονούμενου.

Λίγη ώρα αργότερα, γύρω στις 10μ.μ. λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι σε ανοικτό χώρο στη Λευκωσία, υπάρχει φωτιά σε αυτοκίνητο. Μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβησαν στη σκηνή και κατέσβησαν τη φωτιά.

Όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για το αυτοκίνητο του 30χρονου, το οποίο υπέστη ελαφρές ζημιές στο εσωτερικό του. Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, η φωτιά φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.