Άγνωστοι έδεσαν και φίμωσαν 63χρονη και “σήκωσαν” το διαμέρισμα

Μασκοφόροι έδεσαν και φίμωσαν 63χρονη και “σήκωσαν” το διαμέρισμα

Η Αστυνομία στη Πάφο, διερευνά υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, ληστείας, αρπαγής προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό, καθώς και επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 7μ.μ. χθες, τρία άγνωστα πρόσωπα, αφού παραβίασαν την είσοδο πολυκατοικίας στην Πάφο, εισήλθαν σε διαμέρισμα του τετάρτου ορόφου, όπου διαμένει 63χρονη.

Οι δράστες, αφού εντόπισαν την ιδιοκτήτρια στην κουζίνα του διαμερίσματος, υπό την απειλή μαχαιριού, της έδεσαν τα χέρια και τα πόδια με κολλητική ταινία και τη φίμωσαν. Στη συνέχεια, έκλεψαν το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα.

Η άτυχη γυναίκα κατάφερε να απομακρύνει λίγο αργότερα την ταινία από το στόμα της και άρχισε να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα να την αντιληφθούν γείτονες που προσέτρεξαν σε βοήθεια.

Οι γείτονες κάλεσαν την Αστυνομία άνδρες της οποίας μετέβησαν στη σκηνή και άρχισαν εξετάσεις και τη λήψη αποτυπωμάτων για εντοπισμό των δραστών.

Η 63χρονη εξετάστηκε από ιδιώτη ιατρό, ο οποίος διαπίστωσε ότι φέρει εκδορές στα χέρια, στο λαιμό και στο πρόσωπο. Η κατάσταση της υγείας της κρίνεται ως καλή.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.