Άγνωστη ταυτότητα του άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός στη θάλασσα

Άγνωστη ταυτότητα του άνδρα που εντοπίστηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Σε συναγερμό τέθηκε η Λιμενική Αστυνομία μετά από πληροφορία για εντοπισμό νεκρού άντρα στη περιοχή Αγίας Νάπας.

Η ταυτότητα του παραμένει μέχρι στιγμής, αγνωστη.

Αυτοψία διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο οποίος δεν κατάφερε να εξάγει ασφαλή συμπεράσματα σε σχέση με την ταυτότητα του νεκρού άνδρα, η σορός του οποίου βρίσκεται σε κατάσταση τυμπανισμού. Τα ακριβή αίτια θανάτου του άγνωστου άνδρα θα διαπιστωθουν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του, η οποία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Από εργαζόμενο στην Μαρίνα Αγίας Νάπας που επέβαινε σε βάρκα προκειμένου να διενεργήσει ελέγχους στα κατασκευαστικά έργα εντός της θάλασσας, εντοπίστηκε γύρω στις 8.30 το πρωί το πτώμα άγνωστου άνδρα να επιπλέει στο νερό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως ενημέρωσε σχετικά το Κλιμάκιο της Λιμενικής Αστυνομίας που εδρεύει στην Μαρίνα Αγίας Νάπας και μέλη έσπευσαν στη σκηνή. Περισυνέλεξαν τη σορό και την μετέφεραν στην άγνωστου άνδρα εντοπίστηκε στη θάλασσα

Από τις προκαταρτικές έρευνες των Αρχών φαίνεται ότι ο νεκρός βρισκόταν για αρκετές ημέρες στο νερό, ενώ δεν αποκλείεται να πρόκειται για πρόσωπο που είχε δηλωθεί στην Αστυνομία ως ελλείπον από το χώρο διαμονής του στην Αγία Νάπα, από τα μεσάνυχτα στις 24 Ιουνίου 2021.