Τελικά η νέα γένια έχει πολιτικό ήθος…

Ο Χρίστος Τσίγκης, πρώην υποψήφιος Δήμαρχος Στροβόλου, σε ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook,  έδωσε συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Ανδρέα Παπαχαραλάμπους

Παρόλο που κατά διαστήματα βλέπουμε σχολιασμούς ή/και κριτική σε δημόσιες παρεμβάσεις του κ. Τσίγκη που αφορούν ευρύτερα την Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και το Δήμο Στροβόλου, δεν δίστασε να δώσει συγχαρητήρια στον Δήμαρχο, στο Δημοτικό Συμβούλιο και στο προσωπικό του Δήμου Στροβόλου για τη δημιουργία του νέου χώρου της λαϊκής αγοράς του Δήμου.

Αυτούσια ο κ. Τσίγκης έγραψε:

«Πολύ ορθή κίνηση εκ μέρους του Δήμου Στροβόλου η μετακίνηση της Λαϊκής Αγοράς στο χώρο στάθμευσης του ΓΣΠ.

Η σημερινή μου επίσκεψη επιβαιώνει την ορθότητα της μετακίνησης από θέμα χώρου πραγματοποίησης της Λαϊκής Αγοράς.

Συγχαρητήρια στον Δήμαρχο (με τον οποίο συναντηθήκαμε τυχαία σήμερα την ίδια ώρα στην Λαϊκή Αγορά), στον Αντιδήμαρχο, σε όλα τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και στο προσωπικό (υπαλληλικό και εργατικό) του Δήμου για την υλοποίηση του στόχου!

Οι σκέψεις και οι συζητήσεις για τη μετακίνηση της Λαϊκής Αγοράς, ξεκίνησαν το 2016 λόγω των πολλαπλών λειτουργικών προβλημάτων αλλά και των θεμάτων ασφάλειας και υγείας στην προηγούμενη στέγαση της – στις αποθήκες του Δήμου.

Παραθέτω δύο επιστολές μας του 11/2010 και του 9/2012 που αφορούσαν κυρίως τεχνικά ζητήματα, θέματα ασφάλειας και υγείας όπου κάποια από αυτά έχουν διορθωθεί, απόμενουν ακόμη μερικά να βελτιωθούν στο νέο διαμορφωμένο χώρο ως τα αιτήματα των παραγωγών/μανάβηδων.

Αυτά τα έργα υποδομής μικρά ή μεγάλα έχουν αξία για τον Δήμο μας…

Καλή δουλειά σε όλους!»