´Ερχεται ο Ανδρέας Παπανδρέου ο Β´

Ανδρέας Παπανδρέου Junior ή αν προτιμάτε Αντρίκος Παπανδρέου είναι ο εγγονός του αείμνηστου ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου και πρωτότοκος γιος του Γιώργου, που κουβαλάει ένα όνομα πολύ βαρύ.. Ο ίδιος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Αμερική και σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει και να ασχοληθεί στο μέλλον με την πολιτική για να μπορέσει να αποκαταστήσει στην ιστορία το όνομα και την υπόληψη της οικογένειας.Ο Ανδρέας Παπανδρέου ο νεότερος, παρά το γεγονός ότι επέλεξε να κρατηθεί χρόνια μακριά απο το φακό της δημοσιότητας αναμένεται να επιστρέψει δριμύτερος και δεν αποκλείεται να ακολουθήσει τα βήματα της οικογένειας στον πολιτικό στίβο.

Ωστόσο, δηλώνει πικραμένος με όσους πρόδωσαν τον πατέρα του,  και με όσους στο παρελθόν τον χλεύαζαν. Θύμωνε με τα κακεντρεχή σχόλια που γίνονταν για τον πατέρα του, ακόμη και επειδή έκανε το εξής απλό…να γυμνάζεται.

Τότε ο Ανδρέας ξέσπασε εναντίον όλων αυτών και δήλωσε ότι κάποιοι οι οποίοι στο παρελθόν είχαν ευεργετηθεί από τον πατέρα του ποτέ δεν τον στήριξαν στα δύσκολα.

Δυστυχώς η χώρα έχει διαλυθεί οικονομικά και η οικογένεια Παπανδρέου ψάχνει για διάδοχο και αποκατάσταση του ονόματός της…