Όταν ο Μάικλ Τζόρνταν έπιασε στο κρεβάτι τον Ντένις Ρόντμαν με την Κάρμεν Ηλέκτρα

Ο Μάικλ Τζόρνταν στο τρίτο επεισόδιο του Last Dance γύρισε τον χρόνο στα μέσα του Ιανουαρίου του ’98 όταν ο Ντένις Ρόντμαν είχε ζητήσει στα… καλά καθούμενα άδεια από τον Φιλ Τζάκσον για να ξεκουραστεί.

«Ο Πίπεν μόλις που επέστρεφε από τον τραυματισμό του και ο Ρόντμαν ήθελε να πάρει άδεια. Μια μέρα που πήγα στην προπόνηση, με φώναξε ο Φιλ Τζάκσον και μου είπε: ‘Μάικλ, ο Ντένις θέλεις να σου πει κάτι’. Και ξέρετε. Όταν ο Ντένις θέλει να πει κάτι ήξερα ότι δεν ήθελα να το ακούσω με τίποτα. Οπότε γυρίζει και μου λέει: ‘Θέλω διακοπές’. Κοιτάζω τον Φιλ και μου λέει: ‘Θέλει διακοπές. Θέλει λίγο χρόνο να ξεκουραστεί’. Και απαντάω: ‘Φιλ, κοίτα να δεις κάτι. Αν κάποιος θέλει γαμ….ες διακοπές, τότε θέλω και εγώ.’ Αμέσως κοιτάξαμε τον Ντένις και τον ρωτήσαμε: ‘Τι θα κάνεις τελικά;’ και μας είπε: ‘Θέλω να πάω στο Λας Βέγκας’» ξεκίνησε την περιγραφή του επεισοδίου ο MJ.

«Αμέσως είπα στον Τζάκσον ‘Φιλ αν του δώσεις διακοπές δεν πρόκειται να τον ξαναδείς’ και εκείνη τη στιγμή τον ρώτησε: ‘Ντένις, μπορούν οι διακοπές σου να είναι για 48 ώρες;’ και είπε: ‘Δεν έχω άλλη επιλογή. Θα πάρω ό,τι μου δώσετε. 48 ώρες λοιπόν; 48 ώρες!’ και εγώ επέμενα: ‘Δεν πρόκειται να δεις αυτόν τον τύπο και πάλι πίσω σε 48 ώρες.’ Αμέσως έφυγε από την προπόνηση, πήγε στο αεροδρόμιο και ούτε τον είδαμε και ούτε τον ακούσαμε για 48 ώρες» πρόσθεσε ο Air.

Η ιστορία δεν τελειώνει εδώ καθώς ο Ρόντμαν δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση ύστερα από 48 ώρες: «Δεν επέστρεψε όπως είχε πει. Έπρεπε να τον σηκώσουμε από το κρεβάτι για να έρθει» και εκείνη τη στιγμή παρενέβη η πρώην σύζυγος του Ρόντμαν, Κάρμεν Ηλέκτρα: «Ακούσαμε να χτυπάει η πόρτα. Ήταν ο Μάικλ Τζόρνταν. Και αμέσως κρύφτηκα! Δεν ήθελα να με δει έτσι όπως ήμουν. Οπότε κρύφτηκα τυλιγμένη με το σεντόνι πίσω από τον καναπέ. Και τον άκουσα να λέει: ‘Έλα έχουμε προπόνηση’».

Check Also

Ο πρώτος ρομποτικός χημικός ερευνητής είναι γεγονός! (Video)

Share Twitter Τον πρώτο ρομποτικό ερευνητή που εργάζεται αυτόνομα για ώρες, χωρίς διακοπή, στο εργαστήριο …

Βραζιλία: Έπνιξε το παιδί της επειδή έπαιζε πολύ με το κινητό του – Μετά ανακάλυψε ότι…

Share Twitter Η δολοφονία συνέβη στη Βραζιλία. Η διαζευγμένη μητέρα ενός 11χρονου παιδιού η Αλεξάνδρα …