Χωρίς ευνοϊκή μεταχείριση και χωρίς ΜΕΔ οι Βουλευτές της «Συνεργασίας»

Χωρίς ευνοϊκή μεταχείριση και χωρίς μη εξυπηρετούμενα δάνεια (ΜΕΔ) από τις Τράπεζες, οι Βουλευτές της «Συνεργασίας»

Ο Γενικός Ελεγκτής δήλωσε ότι τέλος Σεπτεμβρίου αρχές Οκτωβρίου θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα της Έρευνας του ώστε να φανεί ποια Πολιτικά Εκτεθειμένα Πρόσωπα έχουν τύχει σημαντικών διαγραφών των δανείων τους ή/και άλλη ευνοϊκή μεταχείριση από τις Τράπεζες.

Επειδή μέχρι σήμερα δεν έχουν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα, θεωρούμε υποχρέωση, οι τρεις Βουλευτές της «Συνεργασίας Δημοκρατικών Δυνάμεων», Γεώργιος Προκοπίου, Άγγελος Βότσης και Μαρίνος Μουσιούττας (συμπεριλαμβανομένων των συζυγών και των παιδιών τους) να δηλώσουν ότι ουδέποτε έχουν τύχει οποιασδήποτε ευνοϊκής μεταχείρισης – είτε σημαντικής, είτε ασήμαντης διαγραφής δανείων τους όπως επίσης δεν έχουν μη εξυπηρετούμενα δάνεια. Ούτε έχουν προβεί σε οποιαδήποτε μεταφορά ή ανάληψη χρημάτων κατά τις κλειστές περιόδους το 2013.

Δηλώνουν ταυτόχρονα ότι δεν φέρουν καμία ένσταση στον έλεγχο του Πόθεν Έσχες τους, το οποίο είναι κατατεθειμένο στη Βουλή, καθώς επίσης δεν έχουν καμία ένσταση να χρησιμοποιηθούν τα προσωπικά τους δεδομένα για οποιαδήποτε διερεύνηση από οποιοδήποτε αρμόδιο Φορέα.

Σημειώνεται παράλληλα ότι ως «Συνεργασία» έχουμε ήδη ζητήσει με επιστολή μας προς τον Προεδρεύοντα της Βουλής την άμεση δημοσιοποίηση της «λίστας Γιωρκάτζη» ως η απόφαση της Βουλής του περασμένου μήνα.

Check Also

ΔΗΣΥ για Γ. Ελεγκτή: Μόνη επιλογή το Ανώτατο

Share Twitter Μόνη επιλογή το Ανώτατο, αναφέρει σε ανακοίνωση ο Δημοκρατικός Συναγερμός για τον Γενικό …

Υπ. Υγείας: Απαντήσεις σε 5 ερωτήματα για τα μέτρα που εφαρμάζονται

Share Twitter Υπ. Υγείας: Απαντήσεις σε 5 ερωτήματα για τα μέτρα που εφαρμάζονται Σε ανακοίνωση …