Χρήστος Λούλης: Ο Βαρουφάκης έχει στοιχεία αλαζονικά και ναρκισσιστικά όπως κι εγώ

Στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Μεσημέρι» μίλησε Χρήστος Λούλης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Γιάννη Βαρουφάκη τον οποίο υποδύεται στην πολυσυζητημένη ταινία του Κώστα Γαβρά, «Ενήλικοι στην αίθουσα».

Ο ηθοποιός υποστήριξε ότι θα ψήφιζε τον Γιάνη Βαρουφάκη ενώ τόνισε ότι ο ίδιος διακρίνει κάποια κοινά χαρακτηριστικά στον εαυτό του με τον πρώην υπουργό Οικονομικών, όπως η αλαζονεία και ο ναρκισσισμός

«Μπορώ να αναγνωρίσω ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει και στοιχεία και αλαζονικά και ναρκισσιστικά, όπως και εγώ. Όπως, άλλωστε, πιστεύω -χωρίς να θέλω να δείξω ότι είμαι ψωνάρα- ότι, όταν έχεις μια γνώση παραπάνω, μια ισχυρογνωμοσύνη άδικη ή δίκαιη σε σχέση με τις γνώσεις σου και με το πώς βλέπεις τα πράγματα δεν μπορείς να μην είσαι και λίγο αλαζόνας. Θα τον ψήφιζα, γιατί, πρώτον, πιστεύω πως είναι έντιμος, δεύτερον πιστεύω ότι πολλά από αυτά που λέει με βρίσκουν απολύτως σύμφωνο, άλλα όχι, αλλά δεν πειράζει. Έχει γύρω του, πιστεύω, ανθρώπους αξιόλογους και είναι το μοναδικό κόμμα που μπορεί να κάνει υπεύθυνη αντιπολίτευση» σχολίασε ο ηθοποιός, ενώ σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν θα συνεργαζόταν με τον Μάρκο Σεφερλή, απάντησε: «Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να δουλέψει μαζί μου. Μάλλον θα του έτρωγα πάρα πολύ χρόνο στην πρόβα».

Check Also

Ιαπωνία: Η Sony σας δίνει την ευκαιρία να γίνετε Ghostbusters… (Video)

Share Twitter Η Sony, για να γιορτάσει την 35η επέτειο της ταινίας Ghostbusters, δίνει στους …

Γερμανία: 30χρονη δηλώνει ότι έχει σχέση με ένα Boeing 737-800! « Είναι πολύ ελκυστικό και σέξι»!

Share Twitter Μια γυναίκα από το Βερολίνο υποστηρίζει ότι έχει πενταετή σχέση με ένα… αεροπλάνο. …